Geen widgets gevonden in de zijbalk
10 dingen die jij ‘nodig’ hebt deze herfst & winter!

Hoewel ik het liefst een winterslaap hou voor een paar maanden kan ook ik er niet meer onderuit; het is bijna winter. Het seizoen van feestdagen, een hoop kou-  en misschien zelfs sneeuw – staat bijna voor de deur. Omdat ik het graag positief hou op mijn blog heb ik vandaag 10 dingen verzameld die jij ‘nodig’ hebt deze winter. 10 dingen die ervoor zorgen dat je goed voorbereid de winter ingaat. Ben je benieuwd?

Lekkere recepten

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik (vr)eet een hoop meer in de winter. Denk maar aan al die etentjes met familie en/of vrienden. Of alle hapjes tijdens oudjaarsavond. Hmm! Of wat dacht je van zo’n mini oreo cheesecake toetje?!

2. Leuke Netflix series

Tja, niet heel origineel, maar Netflix is toch wel essentieel deze winter. Eigenlijk elk seizoen, maar vooral wanneer het ontzettend koud of nat buiten is. Kim schreef over haar favoriete Netflix series, misschien zit er iets voor jou bij?

3. Stoere military items

Army/military is helemaal hip! En nu ben ik niet echt een fashionista te noemen, dus een hele hoop ‘trends  laat ik lekker aan me voorbij gaan. Maar voor sommige maak ik graag een uitzondering. ‘Army’ en ‘Military’ is weer helemaal hip & happening en ik vind dat een hele toffe trend. Lekker stoer! Romy verzamelde een aantal toffe military items.

4. De kerstverlichting mag weer aan!

Toen ik laatst door Bloglovin’ scrolde kwam ik een artikel tegen bij Nicole over kerstverlichting. Meteen dook ik de schuur in op zoek naar de bak met winterse woonaccessoires. Yes, het mag weer! De lampjes en andere tierelantijntjes mogen weer van de zolder om een hoop gezelligheid en sfeer in huis te brengen. Heb jij al iets hangen?

5. Onesies

Moet ik hier nog iets over zeggen?! Onesie’s zijn gewoon lifesavers deze herfst en winter. Vaak ontzettend fout, maar zoals je ziet kunnen ze ook erg basic en draagbaar zijn. Ik ben in ieder geval blij dat ik sinds kort een exemplaar heb waarmee ik ook nog over straat kan, hihi.

6. Misty Meadows

Als je je nagels ook herfst/winterproof wil maken kun je eens kijken naar de Misty Meadows collectie waar ik een tijdje geleden een review over schreef. Hiermee kunnen jouw nagels wel voor de dag komen dit seizoen.

7. Dove Derma Spa Cashmere Comfort

Je huid heeft het ook wat zwaarder deze maanden. Het is daarom aan te raden om hier wat extra aandacht aan te besteden en je huid goed te verzorgen. Dit hoeft niet eens extra tijd te kosten en kan al lekker makkelijk en snel. Priscilla schreef een review over producten van Dove die zorgen voor een gehydrateerde huid in een handomdraai.

8. Favoriete Yankee Candles herfst 2016

Blogger Lindsey deelde kort geleden haar favoriete Yankee Candles voor de herfst. Allemaal geurtjes die perfect zijn voor dit seizoen, hmm. Misschien doe jij nog wat inspiratie op!

9. Adventskalender

Ook ik hoop er nog één te kunnen scoren; een leuke adventskalender! Mocht je benieuwd zijn welke er allemaal zijn en waar je ze shopt; Northflix schreef over 9 gave adventskalenders van hele toffe merken!

bron.

10. Catrice limited edition

Ik bedoel, make-up hebben we toch altijd nodig?! ‘Nodig’ is natuurlijk een ruim begrip, toch?! Zeker als er weer een prachtige limited edition in de winkels ligt 😉 Dat is ook binnenkort het geval bij Catrice. Op de blog van Iris kun je al een blik werpen op een aantal hele mooie producten. Heb je alvast iets om op je wishlist te zetten..


Vertel, wat heb ik volgens jou écht nodig deze herfst & winter?

Door admin