Geen widgets gevonden in de zijbalk
6 dingen die jij herkent als jij ook een koopjesjager bent

Je hart begint sneller te kloppen en je merkt nog amper wat er om je heen gebeurt. Je loopt door de winkel met een doel. De mooiste items voor de beste prijs. Dan zie je iets wat je aandacht trekt. Een groot bord waarop met schreeuwende letters “SALE” staat geschreven. Dit is hét moment om toe te slaan! Score, weer een mooi koopje binnen! Ben jij er ook zo één? Zo’n koopjesjager?

1. Geduld is een schone zaak

Waarom de volle mep betalen als de kans groot is dat je dit jurkje over een maand voor de helft kunt scoren?! Met een grote zucht hang je het jurkje toch maar weer terug. Stel je voor, je koopt ‘m nu toch en ziet hem over een paar weken voor de helft. Dan baal je hoor… Héél herkenbaar voor mij. Soms vind ik iets gewoon te duur en dan hang ik terug. Vaak genoeg loop ik er even later weer tegenaan. Dan ben ik stiekem toch wel blij dat ik even heb gewacht!

2. SALE. Deze kant op graag!

Als je favoriete winkel inloopt kijk je niet naar kleuren of soorten kleding, maar je gaat als eerste op zoek naar grote, opvallende borden die je naam roepen. SALE, deze kant op! Woeps, herkenbaar hoor. Die kortingsbordjes roepen nou eenmaal mijn naam. Can’t help it.. Die vallen nou eenmaal zo erg op.

3. Hebberige ikke!

Zal ik je een ‘slechte reden’ geven waarom ik graag iets koop wat afgeprijsd is? Ik heb nou eenmaal liever 2 of 3 items, dan ‘slechts’ 1 voor hetzelfde bedrag. De een noemt het hebberig, ik noem het slim shoppen 😉

4. Vergelijken is the key.

Als ik online shop kijk ik eerst altijd goed rond. Dan kijk ik wat ik wil hebben, en zo nodig vergelijk ik het product in diverse webshops. Onderling kan het nog best wat schelen namelijk 😉 Dan is het ook nog altijd slim om te checken of een webshop verzendkosten rekent. Elke euro die je kunt besparen is mooi meegenomen, toch 😉 ?!

 

5. De laatste top/jeans/broek in jouw maat vinden is een sport.

Als ik in een kledingrek aan het zoeken ben naar die ene toffe broek in mijn maat is het toch weer een kleine ‘overwinning’ als ik tussen alle kleding nog de laatste in mijn maat hebt kunnen vinden. Score!

6. Kortingscode = nog meer korting!

Wat ik tegenwoordig ook altijd doe is kortingscodes zoeken. Bijvoorbeeld voor gratis verzending, maar soms ook gewoon een leuke korting op de totaalprijs. Ik denk altijd maar zo, “het kost je een minuut van je tijd, en soms dus gewoon keiharde euro’s”. Helaas is het soms is wat onoverzichtelijk. Dan weet ik niet zo goed welke code nog werkt en welke site betrouwbaar is enzovoorts. Gelukkig is er nu www.actiepagina.nl
Via deze site heb je in een paar klikken een duidelijk overzicht met alle lopende kortingen voor de webshop waar jij wil gaan shoppen. Handig! Zelf heb ik nog een Zalando kortingscode gevonden waardoor ik toch weer wat euro’s heb bespaard zonder hier heel veel moeite voor te doen 😉


Shop jij ook graag met korting? En zo ja, welke tip heb jij nog voor mij?

Door admin