• 01/07/2022

Afgelopen zondag was ik in het park met mijn vriend en Kenzo en schoten we wat foto’s. Helaas waren we al aan de late kant, dus het begon lichtelijk donker te worden. Maar ik wilde toch even mijn nieuwe aanwinst showen : mijn nieuwe Nikes! Ik ben hier ontzettend blij mee 🙂

Ik was vorige week wat aan het rondkijken voor een leuk paar sneakers wat tegelijkertijd ook  nog een beetje betaalbaar was. Een aantal winkels verder had ik wel een beeld in mijn hoofd van wat ik zocht, maar ik had nog bij geen één paar zoiets van “Wow, die móet ik hebben”. Tot ik zaterdag dit mooie paar zag staan! Ik was op slag verliefd op deze beauty’s. Ze zijn toch opvallend door het roze wat erin zit, maar niet té overdreven vind ik. Ik vind het zwart-wit gestreepte detail erg leuk wat ook weer in de veters is verwerkt. “Yes, deze zijn het”, is wat ik dacht toen ik ze eenmaal had gepast. Binnen 10 minuten stonden we weer buiten en was ik weer een paar schoenen rijker. Jippie.

De Nikes heb ik gecombineerd met een zwarte broek en een zwarte longsleeve. Vrij basic omdat mijn schoenen en kimono de “eyecatcher” zijn van mijn outfit. In deze combinatie geeft het wat contrast. Nog een simpel zwart sjaaltje erbij om het geheel wat verder aan te kleden en de outfit is compleet. Persoonlijk vond ik de kleur van mijn schoenen wel goed matchen met deze kimono. Deze kocht ik een tijdje terug bij Primark in de sale. In eerste instantie was ik bang dat ik dit niet kon combineren, maar ik kan trots zeggen dat ik deze al meerdere keren heb gedragen!