• December 6, 2021

Omdat ik de indruk kreeg dat Kenzo best wel in de smaak valt bij jullie, leek het me leuk om daar iets mee te doen. En toen kwam het idee! Ik schrijf gewoon af en toe een artikel over Kenzo. Een artikel waarin het ‘All about Kenzo’ is. Dat hij zo nu en dan gewoon een hele dag in the picture staat op mijn blog. In dit artikel zal ik namelijk asociaal spammen met te schattige foto’s en leuke verhalen.

allaboutkenzo

Vandaag trap ik af met deel 1 van de nieuwe rubriek; All about Kenzo.

De laatste weekjes gaat het niet zo goed met de gezondheid van Kenzo. Hij heeft veel last van zijn buik (gehad). Helaas gaat dit nogal wisselend. Inmiddels ben ik 4 keer met hem naar de dierenarts geweest, maar echt duidelijkheid is er nog niet. Dit heeft wat meer tijd  nodig. We zijn nu bezig met een dieet van hypoallergene voeding om uit te sluiten dat zijn klachten voedingsgericht zijn. Het makkelijkste uit te sluiten, en het vaakst voorkomende is namelijk voedselintolerantie.

Ik vind het wel lastig hoor, want Kenzo mag nu niks anders eten behalve zijn brokjes. Eerst kreeg hij nog weleens snacks, kauwstaven of een hapje van ons (avond) eten. Nu mag dit niet omdat hier ook iets in kan zitten waar hij niet tegen kan en het dieet anders zinloos zou zijn. Ook geef ik hem elke dag medicijnen om zijn buikje rustig te krijgen omdat hij hier af en toe nog last van heeft. Heel soms heeft hij ook echt zichtbaar en dan geef ik hem wat pijnstilling. Echt zielig om je hondenkindje zo pijn te zien hebben. Ik merk heel goed wanneer hij zich niet lekker voelt en dat is echt sneu. Je wil zo graag iets doen, maar je kan zo weinig. Het is nu vooral afwachten hoe het gaat met de voeding. Eigenlijk ‘hoop’ ik dat het de voeding is. Dit is namelijk redelijk eenvoudig op te lossen. Als dit het niet is komen er ingrijpendere onderzoeken. Hopelijk is dit niet nodig en zal het met zijn speciale brokken weer helemaal beter worden.


 Foto’s van Kenzo, want zeg nou zelf. Hij is toch hartstikke fotogeniek?!  In de auto onderweg naar huis. Lekker op schootje onder de jas van mama haha. Die tegelijkertijd ook nog dient als hoofdsteun. Handig! Hoe lief is dat pootje. Alsof ie me vasthoudt <3!!wpid-20150514_154805.jpg Zonnen is altijd een goed idee..! Zielig en ziek hondje 🙁  Lazy dog… zzzZzZzZzz De plekjes in huis waar zonlicht is zoekt Kenzo maar al te graag op 😉wpid-20150509_180352.jpgIn zijn nieuwe – iets te kleine – slaapzak.


En nu ben ik heel benieuwd; wat vind je van deze rubriek? Lijkt het je leuk om dit vaker terug te zien op mijn blog? Waarom wel, of niet?

Liefs Nina
Pootje van Kenzo 

 

 

0