• December 6, 2021

Weet je wat voor dag het is vandaag? Het is namelijk niet zomaar een dag. Het is vandaag dierendag. En als groot dierliefhebber kan ik dit natuurlijk niet zomaar aan mij voorbij laten gaan! Het lijkt mij daarom het perfecte moment om mijn kleine hondenvriend Kenzo weer even in de spotlight te zetten. Ook wilde Kenzo graag gebruik maken van de aandacht en zijn nieuwe hondenbed laten zien. Ben je klaar voor een overdosis cuteness?

DSC_8405

Alweer een poos geleden introduceerde ik een nieuwe rubriek op Simplynspecial. Namelijk de rubriek  ‘All about Kenzo’. Omdat sommigen van jullie net zo dol zijn op Kenzo als ik, besloot ik deze nieuwe rubriek te starten. Vandaag heb ik deel 2 voor jullie in petto. Heerlijk toepasselijk op dierendag.

Op dierendag wordt namelijk extra aandacht besteed aan dieren. Door deze dag te vieren willen we uitstralen dat ook dieren rechten hebben en deze beschermd moeten worden. Hier ben ik het dan ook helemaal mee eens. Dit geldt niet alleen op dierendag, maar gewoon altijd.


Gezondheid
Met de gezondheid van Kenzo gaat het eigenlijk wel prima de laatste tijd. In mijn vorige artikel schreef ik dat Kenzo wat problemen had met zijn voeding. Buikpijn, krampjes en dergelijke. Gelukkig is dat nu zo goed als over. Hij heeft een aantal weken alleen maar hypoallergene brokken gekregen. Op dit voer deed hij het heel goed. Toch wilde ik me wat beter informeren en rondkijken voor een ander, maar vooral goedkoper alternatief. Ik kwam uit bij Planet pet society. Dit is een brok met lam en rijst en dus licht verteerbaar. Het was het proberen waard! Mocht Kenzo hier slecht op reageren kon ik zo weer terug naar het hypoallergeen-voer. En nu doet ie het al zo’n 4 maanden super goed op deze brokken. Ook heb ik nu snacks gevonden die puur lam zijn, dus ik mag ‘m eindelijk weer lekkers geven 🙂 Hij blij, ik blij.

DSC_8646

 

hondenbed2

Cadeautje
Hierboven schreef ik het al. Op dierendag mogen wij onze dieren wat extra aandacht geven. Een extra kusje, een extra snoepje… Of een nieuw hondenbed!! Dit mooie exemplaar ontving ik van Hondenbed. Een webshop met – hoe kan het ook anders- allemaal prachtige hondenbedden. Oftewel, heerlijke kussens voor je trouwe viervoeter. Of het nu ‘formaat kat’ is -hihi- , of een groter exemplaar. Als je hier niet kunt slagen weet ik het ook niet meer 😉 Naast ruime keuze aan kleuren, heb je ook veel opties wat betreft stof. Voor ieder hondje wat wils.

hondenbed1

 

hondenbed4

Ik heb gekozen voor ‘meubelstof’ in de kleur taupe. Dit leek mij het mooiste en ook het fijnste voor Kenzo omdat dit niet te glad is.
hondenbed5


Doe jij iets extra’s voor je huisdier op dierendag?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0