• 01/07/2022

Balea. Wie is hier niet dol op? Ik ben er in ieder geval ontzettend gek op. Balea heeft veel keus, is leuk vormgegeven, maar vooral; zachte prijsjes. Omdat ik favorieten-artikels altijd leuk vind om te zien bij anderen leek het me leuk om mijn Balea top 5 van dit moment met jullie te delen.

Favorieten-artikels zijn perfect om inspiratie op te doen wanneer je zin hebt om weer lekker te gaan shoppen. Als ik nadenk over mijn favoriete budgetmerk dan staat Balea toch zeker wel op de eerste plek. De verpakkingen zijn erg leuk, de geurtjes zijn meestal super lekker, en de prijzen enorm laag. Het enige ‘nadeel’? Balea is alleen in Duitsland te koop bij de DM drogist. ‘Gelukkig’ woon ik niet ver van de grens en wonen mijn ouders in Duitsland. Zo kan ik een familiebezoek altijd wel combineren met een bezoekje aan de DM drogist.

Nu zal ik je niet langer in spanning houden en kennis laten maken met mijn top 5 van dit moment!

Bij Northflix heb ik laatst mijn all time favourite Balea product laten zien, namelijk de oogmake-up remover. Mocht je nog benieuwd zijn naar de favorieten van haar en andere bloggers kun je hier even doorklikken naar het artikel 😉

Laat ik daar maar mee beginnen, de oogmake-up remover. Deze heb ik bij toeval een keer in mijn mandje gegooid en sindsdien ben ik hooked. Dat spul is zo fijn en zacht voor mijn ogen doet wat ie moet doen; reinigen. Prikt niet, is niet vettig en ruikt prettig. De prijs die je hiervoor betaald is slechts € 1,45.

De douchegels van Balea zijn ook groot favoriet hier. Zelfs mijn vriend maakt hier graag gebruik van! De keuze is ruim, het aanbod wisselt en de verpakking zijn tof! Deze douchegel ‘sweet smoothie’ behoort tot de limited edition. Hiervoor betaal je € 0,95. Koopje toch? Deze geur is mierzoet én fris. Heerlijk!

Ook scoorde ik laatst een nieuw scheermesje van Balea. Gilette of Venus is vaak wat duurder, dus ik besloot deze eens een kans te geven. Ik ben om 🙂 Niks op aan te merken, het resultaat is zacht en glad. En dat is wat wij willen toch?! Dat kapje wat erbij zit is ook erg fijn wanneer je je scheermes bijvoorbeeld in je toilettas opbergt. Ook zit er een soort houder met zuignap bij waarin je dus je scheermes in de douchen kunt hangen. Ideaal! Dit scheermes inclusief 1 mesje kost € 4,95. Een navul-verpakking kost je maar € 4,95 en dan heb je 4 nieuwe mesjes. Good to know.

En voor een goed scheer-resultaat heb je ook een goed scheerproduct nodig. Ik gebruik het liefst een scheergel van Balea. Ze zien er leuk uit, ze ruiken nog veel beter en kosten bijna ‘niks’. Ik kan hier wel een hoop woorden aan vuilmaken, maar wie deze ook geprobeerd heeft weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb. Hiervoor betaal je slechts € 1,15.

En last but not least; nóg een douchegel.. Omdat kiezen erg lastig is voor mij, hihi. En omdat deze ook gewoon zo heerlijk zijn, en goedkoop, en… Oké, ik zal je mijn enthousiasme besparen en niet het hele riedeltje opnieuw hier neerzetten… 😉 Het is gewoon een super budget douchegel die enorm fijn is in gebruik. En zeg nou zelf, voor € 0,55 kun je ze toch niet laten liggen?!

Ik denk dat je nu wel een beeld hebt van mijn liefde voor Balea. Het is niet alleen goedkoop, maar ook erg leuk vormgegeven. Gelukkig ben ik geregeld in de gelegenheid om bij DM drogist wat in te slaan. Mocht jij ook eens in (de buurt van) Duitsland komen raad ik je zeker aan om hier eens naar te kijken.