• 01/07/2022

Als ik alle tijd van de wereld zou hebben, zou ik van al deze items een apart artikel maken… Maar helaas! Omdat ze inmiddels tot mijn favorieten behoren en tóch een plekje op mijn blog verdienen heb ik ze even bij elkaar verzameld voor een favorieten artikel. Wil je weten waar ik helemaal lyrisch over ben? Vandaag laat ik het je zien!

Ik ontvang voor mijn blog weleens producten, maar toch shop ik ook nog genoeg zelf 😉 Once a shopaholic… Er passeren dus geregeld een hoop producten de revue, maar een aantal producten springen er tussenuit. Producten die mega lekker ruiken, fijn zijn in gebruik, of wat dan ook. Die producten blijf ik gebruiken! Inmiddels heb ik weer een aardige ‘collectie’ favorieten opgebouwd. Hoog tijd dus om deze met jullie te delen. Sharing is caring!

Kruidvat Keratine herstelkuur

Een aantal maandjes gelezen heb ik mijn haar een complete make-over gegeven. Allemaal leuk en aardig, maar je haar komt er toch onder te lijden. Sindsdien gebruik ik speciale producten voor mijn haar. Deels producten speciaal voor blond haar, deze gebruik ik om de blonde kleur koel/matte te houden. En deels producten die mijn haar herstellen, waaronder deze keratine herstelkuur van Kruidvat. Dit is een redelijk dikke en verzorgende herstelkuur die de structuur van droog en beschadigd haar verbeterd. Deze actieve repair crème bevat tarwekiemproteïnen en keratine, wat ervoor zorgt dat je haar van binnenuit hersteld wordt, en weer in topconditie komt. Klinkt veelbelovend, maar is het dat ook? Jep! Anders zou deze ook niet mijn favorieten artikel gehaald hebben, goh 😉 Dit product gebruik je ná het wassen, je spoelt het dus niet uit. Wanneer ik deze heb gebruikt voelt mijn haar er binnen no time ineens enorm verzorgd en gevoed aan. En oh, die geur..!

Prijs en verkrijgbaarheid : Kruidavat | € 2,49

Davidoff Cool Water – Pacific

Davidoff roept – bij mij tenminste – een hele hoop jeugdsentiment op. Dit was in mijn puberjaren dé geur die iedereen weleens had gehad. Mega fris, nu totaal niet meer ‘mijn ding’. Totdat ik een persbericht in mijn mailbox vond en las dat er nu een speciale summer edition is uitgebracht. Even een snelle blik op de omschrijving en ik was mega benieuwd. Dit zou weleens een lekkere upgrade van de ‘gewone’ Cool Water kunnen zijn… And it is! Hoewel het een vrij frisse geur blijft, vind ik de toevoeging van meloen, ananas en mint wel érg lekker. Fris, maar dan met een lichtzoete twist, en een vleugje van een bloemige geur. Perfect voor een zomerse verfrissing!

  • Topnoten: meloen, ananas en mint
  • Basisnoten: lelietjes-van-dalen
  • Hartnoten: iriswortel

Prijs en vekrijgbaarheid : Diverse parfumerieën | € 40,62 |  100ml

Etos make-up fixing spray – limited edition – coconut fragrance


Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat! Toen ik de review bij Beautyill zag rende ik meteen naar de Etos voor deze fixing spray. In mijn achterhoofd zei een stemmetje “niet doen, je huidige Etos fixing spray is nog niet eens op”, maar ach, dat stemmetje kon me op dat moment gestolen worden. Ik moest en zou deze spray hebben! Ik bedoel, hallo! Limited edition, snap je?! Nu weet ik waarom ze zeggen “geduld is een schone zaak”… Even later ontving ik namelijk mijn maandelijkse Etosfriends pakket met – jawel – deze make-up fixing spray. Maar dat geeft niet, heb ik tenminste een back-up. Of, ik maak er iemand anders blij mee. Uit ervaring weet ik namelijk dat het niet verkeerd is om af en toe naar ‘dat stemmetje’ te luisteren 😉

Gebruik je graag een verfrissende fixing spray voor over je make-up? En houd je van kokosgeur? Dan adviseer ik je om exact hetzelfde te doen als ik.. Rennennnnn!

Prijs en verkrijgbaarheid : Etos | € 4,99

Glycerona – Handen wassen zonder water

Het concept ‘handen wassen zonder water’ kennen we inmiddels wel. Er zijn talloze desinfecterende handgels verkrijgbaar tegenwoordig. Maar deze van Glycerona, die is anders. Deze heeft namelijk een ‘crackling’ effect! Zelf moest ik meteen denken aan crackling nagellak, maar dat terzijde.. 😉 Ik was mega benieuwd! Nog voordat ik het zelf had getest was mijn vriend aan de beurt. Hij fungeert wel vaker als proefkonijn voor producten die ik voor mijn blog ontvang, hihi. Ik spoot een kleine hoeveelheid in zijn hand en hij schrok van het knetterende feestje in zijn handen. Waaah, dit moest ik ook proberen!

Naast het knetter effect onderscheidt dit product zich nog ergens anders in. Dit product dient niet alleen om te reinigen, maar verzorgt ook nog! Het bevat bisabol, dit werkt kalmerend en anti-bacterieel. Ook bevat dit product panthenol, wat ervoor zorgt dat je huid niet uitdroogt, dat de huid soepel blijft en verzorgd wordt. In het begin dacht ik “iehh, dit plakt”, maar voor ik het wist was dit gevoel verdwenen. Het resultaat : een schone en zachte huid. Én een lach op je gezicht!

Prijs en verkrijgbaarheid : € 2,99 bij diverse drogisterijen

Bilou – Slushy Appele Cremiger Duschschaum

Douche foams heb ik al heel wat versleten in mijn leven. De ene wat beter dan de ander, maar over het algemeen hebben ze allemaal iets met elkaar gemeen. Douche foam is een feestje onder de douche! Het romige, zachte gevoel.. I love it! Ik zag de douche foams van het merk Filou weleens bij Sammie voorbij komen, maar steeds kwam het er niet van om deze in te slaan als ik weer bij de DM aan het shoppen was.. Tot laatst, ik was in een impulsieve bui en besloot deze in mijn mandje te gooien. Ik ging voor de geur met appel, want stiekem had ik al even geroken! Dit is echt op en top appel, jongens. Deze schuim is zó vol, zó zacht en zó romig, echt de beste die ik ooit heb gehad. Deze schuim stort niet meteen in, of verdwijnt niet meteen van je lichaam. Echt zo fijn! Ik kan hier wel een hele hoop woorden aan vuil maken, maar eigenlijk moet je het gewoon zelf proberen. Punt.

Prijs en verkrijgbaarheid : DM drogist | € 3,95

Kneipp – Beauty geheim body crème

Kneipp en ik zijn sinds een paar jaar hele goede vriendjes. Hoewel we elkaar niet dagelijks zien blijft de liefde bestaan. Met vlagen lijk ik wel verslaafd en kan ik er geen genoeg van krijgen. Momenteel zit ik in zo’n periode. Ik heb het natuurlijk over de grote pot beauty geheim – body crème! Wat een heerlijk product is dit, en dat zegt iets! Want wie mij een beetje volgt weet dat ik niet zo goed ben in smeren, als het aankomt op mijn lichaamshuid. Mijn gezicht smeer ik dagelijks braaf in, maar mijn benen bijvoorbeeld… Vaker niet, dan wel. Maar nu ik deze pot in huis heb smeer ik mezelf standaard na iedere douchebeurt in met een laagje van deze crème. Een lekker rijke crème die goddelijk ruikt, goed verzorgd, maar gelukkig geen vettig laagje achterlaat.

Prijs en verkrijgbaarheid : Diverse drogisterijen | € 9,99