• 01/07/2022

Het is je vast niet ontgaan : de Black Friday gekte gaat bijna van start! En eerlijk is eerlijk, bij Kruidvat is het de moeite waard. Vanaf vrijdag hebben ze namelijk de 1 + 1 gratis (op alle make-up) actie! Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten waarvan ik er zeker weer een paar ga inslaan.


Weet je wat het is, make-up is iets wat je over het algemeen toch wel gebruikt. Zeker als het gaat om favorieten 😉 Een mascara meer of minder maakt dan ook niet uit als je het mij vraagt. Ik noem het eigenlijk juist slim om in te slaan wanneer er zulke goede acties zijn. Scheelt toch een hoop nu met deze 1 + 1 gratis actie bij Kruidvat. Inmiddels heb ik een aantal favorieten verzameld die ik (bijna) allemaal dagelijks gebruik. Perfect moment om deze met jullie te delen. Met deze actie is het nog leuker om eens wat nieuws te proberen, toch?!

Laat ik beginnen met mijn 2 favoriete mascara’s. De roze gebruik ik echt al jáááren en sindsdien heb ik ook meerdere vriendinnen verslaafd gemaakt hieraan. Je moet er even aan wennen, maar als je weet hoe je ermee moet werken is het een super fijne mascara als je houdt van aanwezige wimpers. Toppertje! De groene variant van NYC is nog goedkoper, maar ik vind ‘m eigenlijk net zo fijn. Ook deze heeft een siliconenborsteltje waar ik altijd dol op ben.

Dan een aantal producten uit verschillende categorieën. De camouflage (concealer) van Essence is echt top, lekker licht van kleur en goed dekkend. Daarna gebruik ik momenteel het liefste de Catrica 24H made to stay foundation. Dekt goed en laat mijn huid niet enorm glimmen. Om af te poederen gebruiken ik het Hydro poeder van MUA. De blush van Essence is perfect voor iedere dag en makkelijk op te bouwen. Wanneer ik snel de deur uit moet en toch iets op mijn lippen wil hebben pak ik de NYC city proof matte lipstick.

Eyeliner is echt iets waar ik niet zonder kan. Als ik geen eyeliner draag voel ik me ‘kaal’ en zie ik er vermoeid of ziek uit, haha. Een goede eyeliner kan dus ook niet ontbreken. Het allerliefste gebruik ik een vloeibare eyeliner, In principe gewoon de normale variant, maar bij warm weer gebruik de waterproof variant. Als ik een poging doe tot het maken van een winged eyeliner gebruik ik het liefst een eyeliner pen.

Hopelijk hebben jullie nog wat inspiratie opgedaan na het lezen van dit artikel. Heb je weer een excuus om wat extra items mee te pakken 😉 De actie geldt trouwens vrijdag tot en met (!) zondag. Dikke vette yay! En als je de drukte in de winkel niet kunt handelen kun je ook lekker online bestellen. Net zo makkelijk!