• 01/07/2022

Hieperdepiep.. HOERA! Simplynspecial bestaat 1 jaar. Dat is wel een artikel waard dacht ik zo. Er is ontzettend veel gebeurd in dat jaar, een hoop mijlpalen, een aantal leuke samenwerkingen, maar vooral ben ik heel erg gegroeid. Vandaag wil ik even terugblikken op mijn afgelopen blog-jaar. Lees je gezellig mee?

Man, het afgelopen jaar lijkt wel voorbij gevlogen! Zo begon ik met mijn blog, en zo ben je weer een jaar verder. Ik had nooit verwacht dat ik het zo lang vol zou houden. Dat ik er zo lang zoveel plezier aan zou beleven, en dat ik er zoveel door kon leren. Over mezelf, en over beauty bijvoorbeeld. Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste échte event bijgewoond en een paar hele leuke bloggers ontmoet. En er staan nog wat dates op de planning! So excited.

Terugblik
Ik weet het nog heel goed. Ik was er al een paar weken mee bezig; het opstarten van mijn eigen blog. Het zou nu echt gaan gebeuren! Ontzettend spannend vond ik het ik toen mijn eerste artikel online kwam. De bezoekers waren waarschijnlijk én familie of vrienden, én op twee handen te tellen haha. Maar ach, je moet ergens beginnen. Als ik artikelen teruglees van het begin moet ik stiekem wel lachen. Ik vind het dan ook bijzonder om te zien hoeveel ik ben gegroeid. Mijn spelling is niet perfect, maar zeker een stukje beter als in het begin. Ook zijn mijn foto’s stukken beter en gaat het schrijven van een artikel ook steeds vlotter.

Toen & Nu
In 1 jaar tijd heb ik maar liefst 305 Bloglovin’ volgers behaald, wat zijn dat er veel! Er zullen ongetwijfeld bloggers zijn die sneller groeien, maar iedereen doet dit op zijn eigen tempo. En ik mag trots zijn op wat ik heb bereikt.

Op Instagram heb ik ook een enorme groei gemaakt, van 0 naar ruim 1500 volgers! Ik ben dan ook lichtelijk Instagram-verslaafd hihi 😉

Blogplanning november
Omdat het mij wel leuk lijkt om iets extra’s te doen voor mijn blogjaardag én omdat ik vol met inspiratie zit wil ik de maand november iedere dag een artikel (of winactie) posten. Uitzonderingen daargelaten, maar ik ga mijn best doen om iedere ochtend om 6.00 uur een artikel voor jullie klaar te zetten.

Winacties
Een verjaardag zonder cadeaus is eigenlijk geen verjaardag. Omdat ik deze mijlpaal niet aan mij voorbij wil laten gaan én omdat ik iets extra’s wil doen voor jullie zullen er een aantal winacties voorbij komen deze maand. Minimaal 1 x per week komt er een toffe winactie online. Houd mijn blog en Instagram account dus goed in de gaten 😉


Via deze wil ik al mijn lieve lezers, volgers, vriendinnen, familie en iedereen die dit leest ontzettend bedanken voor alles. Bedankt voor je lieve reacties, bedankt voor het volgen van mijn blog, bedankt voor het lezen van mijn blog. Alles! Zonder jullie was ik niet zover gekomen en stond ik niet waar ik nu sta. Dat mag ook wel even gezegd worden. Ik ben trots op mezelf en op mijn blog.