• 01/07/2022

‘Mannen van mars’, ‘nog nooit in een Ikea geweest’ en ‘bikini terugbrengen Primark’. Allemaal totaal verschillende dingen, maar ze hebben iets gemeen. Het zijn allemaal zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht zijn gekomen. Ben jij benieuwd welke gekke, grappige of vreemde zoektermen ik voorbij heb zien komen?

Zelf vind ik het altijd wel grappig om dit soort artikelen te lezen. Geen artikel met een levensles, een review of een recept. Nee, gewoon even flauwekul. Ja, soms vind ik dat heerlijk! Ik hoop jij ook, zo niet, rechtsboven zit het kruisje 😉

Koeienbaby slaapzak
Yeah, right! Ik heb hier werkelijk nog nooit van gehoord haha. Als je erbij nadenkt klinkt het ook echt apart..

Typisch vrouwen en mannen dingen
Dit vind ik nou een zoekopdracht die wél klopt. Ik schreef namelijk al eens over dit onderwerp. Bijvoorbeeld; 10x typisch mannen, 5 dingen die niemand je vertelt over samenwonen, maar ook stelde ik mijn vriendje aan jullie voor via de ‘meet my boyfriend-tag‘.

Plaatje van een dennenappel 
Ik zie de link hoor! Ooit – way back – plaatste ik een diy met dennenappels. Dit was in het begin van mijn ‘bloggersleven’, toen ik nog vaak creatief was haha.

Wanneer zijn de wespen weg uit pretparken
Uhm, ik heb werkelijk geen idee! I wish I knew, dan zou ik het je vertellen. Ik heb er trouwens ook last van gehad deze zomer, wespen everywhere! Wel schreef ik over herkenbare gedachtes tijdens een pretparkbezoek, dat komt al een beetje in de buurt 😉

Reactie mannen op lieve woordjes
Haha, als het goed is reageren mannen goed op lieve woordjes! Die van mij kan dit wel waarderen namelijk. Probeer het uit, zou ik zeggen.

Is een hond leuk
Nou en of! Tenminste, als je houdt van wandelingen in de stromende regen bijvoorbeeld. Even zonder gekkigheid, een hond is hartstikke leuk en gezellig. Ook hierover heb ik een artikel geschreven.

Symplinspecial
Bijna! Nog even oefenen 😉 Wel leuk dat je toch de weg naar mijn blog hebt gevonden. De ‘n’ in Simplynspecial staat trouwens voor ‘en’ of ‘&’. Tegelijk ook voor de afkorting van Nina, mijn naam. Ja, er is over nagedacht zoals je ziet hihi.

Nog nooit in een Ikea geweest
Ik wist niet dat het kon, maar jawel. Er zijn gewoon mensen die nog nooit in een Ikea zijn geweest. Ongelofelijk maar waar. Mocht je willen weten hoe dit is kan ik je 2 dingen aanbevelen. 1. lees mijn artikel over gedachtes die je hebt tijdens zo’n bezoek.  2. ga naar de eerste beste Ikea en kijk je ogen uit

Echt te grappig om hier af en toe in te kijken. Bijzonder hoe mensen op je blog terecht komen.


Nu ben ik benieuwd, kijk jij ook weleens bij de zoektermen? Welke zoekterm heeft jou doen lachen?