Geen widgets gevonden in de zijbalk
Cadeautje voor mezelf – Brandfield

Ik vind het super leuk om mensen in mijn omgeving af en toe te verrassen met een leuk cadeautje. Maar soms is het nodig om jezelf eens te verwennen. Een nieuw jurkje, leuke schoenen, óf je besteld gewoon even 4 paar oorbellen… Moet kunnen toch?! Ben je benieuwd naar mijn nieuwe aanwinsten die ik kocht in de webshop van Brandfield?

Sieraden. Ik word er blij van! Hoewel ik nooit vaak – en veel – sieraden draag kun je me hier wel heel blij mee maken. Op mijn werk mag ik geen armbanden, ringen en/of horloge dragen, dus dan blijft er weinig over 😉 Oorbellen mag wel, en dat is maar goed ook, want zonder voel ik me zo ‘kaal’. De meeste oorbellen die ik op dit moment draag zijn van Aliexpress en belanden 9 van de 10 keer na een paar weken in de prullenbak. Het kost geen drol, dus zo erg is dat niet. Maar ik vond het weleens tijd voor iets beters. Iets wat langer mee zou gaan.

Dat ik een tijdje terug een samenwerkingsverzoek van Brandfield in mijn mailbox vond kwam precies op het juiste moment! Hoewel ik hier nog nooit een bestelling had geplaatst, had Brandfield al geregeld mijn aandacht. Zo heb ik bijvoorbeeld de campagne met Serena al voorbij zien komen, maar ook met Kellycaresse. Ik wist het zeker, hier ging ik slagen!

Brandfield is een webshop waar je terechtkunt voor diverse soorten fashionaccessoires. Denk hierbij aan sieraden, tassen, zonnebrillen, portemonnees en ga zo maar door. Met een aanbod van maar liefst 170 (!) merken heb je enorm veel keus en kan het haast niet anders dan dat er iets voor jou bijzit. Sterker nog, kiezen wordt hierdoor juist lastig. #luxeprobleem

Shop je het liefste in een fysieke winkel? Dan kun je terecht in de stijlvolle winkel in Groningen.

Buddha to Buddha | chain oorbellen | € 59,00

Dit zijn toch wel de pareltjes van mijn bestelling, wauw! Ik zat al langer te azen op zo’n mooi setje Buddha to Buddha oorbellen. Steeds als ik hier in het centrum liep zat ik even te kwijlen voor de vitrine van dit mooie merk. Sinds kort ben ik trotse eigenaar van mijn eigen paar Buddha to Buddha oorbellen. Ze zijn stoer, maar toch ook vrouwelijk. Daarnaast passen ze perfect bij de Buddha to Buddha ringen die ik al in mijn bezit heb.

My Jewellery | Open heart stud rose gold | € 14,95

Vervolgens koos ik een paar oorbellen uit een heel ander ‘kaliber’, namelijke deze liefelijke, minimalistische hartjes oorbellen van My Jewellery. Naast de Buddha to Buddha oorbellen ben ik ook gek op simpele, minimalistische oorbellen. Klinkt tegenstrijdig hè, I know 😉

Karma tubes – round silver | € 7,95

Ik heb al menig paar oorbellen versleten die lijken op bovenstaande en toch blijven ze leuk. Zoals ik al zei wilde ik investeren in kwaliteit, en daarom koos ik voor dit paar. Echt zilver gaat toch wat langer mee en mijn oren zijn hier ook enorm blij mee. Die neppe dingen gaan soms toch irriteren waardoor ik last krijg van jeuk, bij deze zilveren heb ik hier geen last van. Toppie!

My Jewellery | Open circle stud rose gold | € 14,95

Ik moest even goed kijken, want ik had toch echt rosé goud besteld, maar dit lijkt meer op ‘gewoon’ goud. Hoe dan ook, mooi zijn ze sowieso, dus ook deze zal ik binnenkort gaan dragen 🙂 De cirkels hebben een mooi formaat waardoor ze lekker subtiel zijn.

Valt het op dat ik blij ben met mijn bestelling?! Allemaal mooie oorbellen die toch allemaal heel verschillend zijn qua kleur/model. En wat ik het belangrijkste vind, is dat deze oorbellen van degelijke kwaliteit zijn en niet na een week dragen verkleuren of irriteren aan mijn oren. Happy me!


Door admin