• 01/07/2022

Ik zeg het vaker, maar blijf het zeggen: van sommige dingen krijg ik nooit genoeg. Nieuwe schoenen bijvoorbeeld, hier heb – of maak – ik altijd wel plek voor. Hetzelfde geldt voor tassen. I know, ik kan er maar één per keer dragen.. Ach, veel van jullie zullen me vast wel begrijpen, toch?! Vandaag show ik jullie mijn allernieuwste tas, namelijk een hele mooie Cowboysbag!

Weet je wat het is, de ene tas is de andere niet. Wij vrouwen zijn nogal wispelturig en bij ieder humeur past een andere tas 😉 Wanner ik ga winkelen dan heb ik het liefst een wat kleiner tasje, maar als ik naar mijn werk ga heb ik letterlijk een tas nodig in formaat hutkoffer. Naast formaat wil je ook nog rekening houden met kleur, want ja, niet alles matcht. Nu noem ik mezelf niet bepaald fashionable, maar soms zijn er toch bepaalde combinaties die ik niet zo geslaagd vind. De oplossing? Genoeg keuze!

Lucky me, want ik mocht een hele mooie cowboybag ontvangen via Bagageonline. Dit is een webshop die zich bezig houdt met de verkoop van reisbagage. Maar dat niet alleen, want je kunt hier ook lekker shoppen voor een nieuwe hand- of schooltas. Tassen in overvloed!

Deze keer ging ik voor veilig zwart, want zwart kan altijd. Wat mij betreft is dit ook het perfecte formaat voor een dagje shoppen wanneer je niet teveel mee wil nemen. Er past een grote portemonnee in en daarnaast is er nog plek voor de gewoonlijke vrouwelijke ‘prulletjes’. Je weet wel, 3 elastiekjes, een paar bonnetjes en 2 lipbalms. Dat soort dingen 😉

Cowboysbag

Op internet las ik dat het merk Cowboysbag vorig jaar mei failliet is gegaan. Inmiddels is Cowboysbag overgenomen door Maria en Armaris Gandjapour. Zij willen het merk opnieuw commercieel in de markt zetten, met de focus op een betaalbare prijs.

Cowboysbag Folkestone

De Cowboysbag Folkestone is een mooi handzaam formaat tas die je cross body kunt dragen. Het liefst heb ik tassen die je cross body kunt dragen omdat je hierbij je handen vrij hebt. Daarnaast voelt het ook een stukje ‘veiliger’ omdat het niet zomaar van je schouder afgetrokken kan worden. De kwaliteit is gewoon een stuk beter en daarnaast ziet het er ook veel mooier uit.