• November 28, 2021

Een portemonnee-vriendelijke tip om al jouw leuke dingetjes aan te hangen of op vast te klemmen. Het showrek!

showrek10

Budget-tip

Op verschillende sites kun je zo’n showrek kopen, daar betaal je dan al gauw een paar tientjes voor. Maar het kan veel goedkoper! Ik heb mijn showrek namelijk  gewoon van de bouwmarkt! Het is een stuk betonijzer / betongaas. Je kunt het gebruiken in de tuin om je planten aan omhoog te laten groeien, maar in huis met veel moois eraan is natuurlijk veel leuker!

showrek12Zo kun je er leuke kaarten of foto’s aan hangen, maar ook een leuke slinger, wordbanner of wellicht een plantje/takje is leuk! Ik heb mijn showrek al op tig verschillende manieren versierd, dat maakt het ook zo leuk; je kunt blijven veranderen! Op de foto’s hieronder hangt het rek trouwens op mijn wc, vandaar de toepasselijke tekst ‘Shit happens’ 😉 hihi!

showrek2Ook de maat kun je heel makkelijk zelf bepalen. De mijne was echt wel 2 meter lang toen ik hem kocht, maar met een grote kniptang heb ik hem precies de maat geknipt die ik zelf wilde! Ik koos voor 90 x 50 cm (elk vakje is 10 x 10 cm). Het overige stuk doneerde ik aan mijn zusje 🙂

showrekMijn showrek heeft momenteel een plekje op de toilet, maar zoals je op de foto hierboven ziet heeft ie ook al eens in de hal gestaan. Ook de slaapkamer of de woonkamer is een geschikte plek! Tja, wat eigenlijk niet?! 🙂

Showrek maar dan weer anders!

showrek14
Nog een andere variant, dit is een underlayment plaat, die je ook voor een paar euro koopt bij de bouwmarkt. Ook hierbij kun je lekker je gang gaan qua versieren; een geweitje, je favoriete plaatje of foto, wordbanner.. noem maar op!

showrek3
Ik heb een kant naturel gelaten en de andere kant inmiddels met matte schoolbordverf geschilderd. Op de zwarte ondergrond hebben dingen weer een heel andere look! Ik kan de plaat dus heel makkelijk omdraaien wanneer ik zin heb in wat anders! Easy peasy!

showrek1

Zo heb je voor een prikkie een leuk item in huis waar je je leukste foto’s of andere leuke dingen op kunt plaatsen! Leuk toch?


Wat vind jij van zo’n showrek?

Liefs xoxo Laura 

Volg Laura | – InstagramFacebook Pinterest –

0