• 04/07/2022

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar stiekem hebben we toch allemaal een beetje last van chronisch tijdgebrek?! Hulpmiddelen die bepaalde dingen makkelijker – en dus ook sneller – maken zijn bij mij altijd welkom. Een tijdje terug kwam ik op een site terecht die hier een perfect voorbeeld van is. Dit is wat mij betreft een site die jouw leven iets makkelijker maakt. Ik heb het over vind-kleding.nl en ga je hier vandaag alles over vertellen.

Je kent het vast wel. Je hebt binnenkort een bruiloft waar je nog een leuk jurkje voor wil scoren. De hele kast hangt vol, maar toch heb je gewoon iets nieuws nodig. Je struint online je vaste webshops af op zoek naar hét jurkje. Dat je even later alweer op de schoenenafdeling loopt te kwijlen is dan ook wel herkenbaar, toch?! Goed. Niks gevonden, door naar de volgende webshop. En zo ga je maar door een door. Het is een nogal tijdrovend klusje om meerdere webshops af te struinen. Dit gaat vaak ook nog gepaard met een aantal ‘onverwachte uitgaven’.. Oepsie!

Vind-kleding.nl

Hoe makkelijk zou het zijn als je vanuit één site ALLE jurkjes kunt bekijken. Gewoon vanuit één oogopslag zoeken naar wat je mooi vindt. Vind-kleding heeft hier iets op bedacht! Wanneer je naar www.vind-kleding.nl surft zie je de site die jou helpt bij het vinden naar hét item. Zoek je een nieuwe rok? Dan klik je door naar rokken-online. Zoek je een nieuwe jas? Dan klik je door naar jassen-online, en ga zo maar door. Het is net zo simpel als het klinkt!

Vervolgens kun je hier online kleding vinden van meer dan 100 aanbieders. Grote kans dat jouw favoriete webshop hier ook tussen staat, naast vele andere. Maar goed, een jas is natuurlijk een vrij ruim begrip. Zeker met zoveel aanbieders is het dan wellicht nog een typisch gevalletje “ik zie tussen de bomen het bos niet meer”. Ook daar is aan gedacht! Je kunt je zoekopdracht nog specificeren door op een bepaald model of zelfs merk te zoeken. Op deze manier kun je nog gerichter zoeken, maar wel een groot aanbod krijgen. Zoek je bijvoorbeeld alleen witte topjes? Dan kun je dit vooraf aangeven. Win-win toch?!

Betaal minder optie

Oké, nu heb je gevonden wat je zocht, begint ineens je geweten te knagen… Gedachten als “Heb ik dit wel nodig” en “Wat gaat mijn bankrekening hiervan vinden” passeren de revue. Nu heb je nog één optie. Natuurlijk kun je het ook meteen in je digitale winkelmandje stoppen, maar je kunt ook verstandig zijn en kiezen voor een andere optie. Namelijk de ‘betaal minder’ optie. Het is heel makkelijk! Je vult je e-mailadres in en wordt op de hoogte gehouden wanneer dit product goedkoper wordt. Hoe ideaal is dat?! Persoonlijk vind ik dit echt een uitkomst.

Ik heb vaak genoeg in de winkel gestaan, of zelfs online, dat ik dacht “hmm, dit vind ik iets te duur, als het in de sale komt dan koop ik het”. Uiteraard vergeet ik het even later waardoor het er meestal niet van komt. Des te beter is deze optie!

Mijn mening

Ik denk dat het al duidelijk was, maar ik ben echt enthousiast. Eigenlijk zijn het gewoon 2 tips in één. Wat de site zo handig maakt is het feit dat je heel makkelijk en gericht kunt zoeken. Dit bespaart tijd en geld, want hierdoor verklein je de kans dat je andere impulsieve aankoopjes doet 😉 De optie die de site nog beter maakt is de ‘betaal minder’ optie. Mocht je tijdelijk kras bij pas zitten, of je wil niet meer uitgeven dan nodig kun je hierdoor pas gaan shoppen wanneer je kledingstuk is afgeprijsd. Ik vind het echt een uitkomst. Stiekem heb ik ook al een aantal items waar ik op zit te azen, nu wachten tot ze goedkoper worden!