• 01/07/2022

Jaja, de decembermaand staat weer bijna voor de deur. We moeten ondertussen weer gaan nadenken over wat we willen krijgen en/of weggeven! Om het je een béétje makkelijker te maken laat ik je vandaag een heerlijke eos geschenkset zien. Geloof mij, deze verdient een plekje op je wishlist!

December is dé maand om jezelf en je loved ones flink te verwennen. Dit komt goed uit, want eos komt dit jaar met 5 limited edition geschenksets. Op de één of andere manier vind ik deze een stuk minder standaard dan een random Dove of Nivea setje. Als je iets bruikbaars wil geven, maar niet met een heel standaard setje aan wil komen kun je hier eens naar kijken.

Je hebt de keuze uit de volgende 5 setjes :

 • eos holiday lip trio
 • eos holiday edition vanilla bean
 • Roze geschenkset :
  Berry Blossom Hand Lotion, Berry Blossom Body Lotion Visibly Soft™ Coconut Milk Lipbalm
 • Groene geschenkset :
  Cucumber Hand Lotion, Cucumber Body Lotion Visibly Soft™ Cucumber Melon Lipbalm
 • Paarse geschenkset :
  Delicate Petals Hand Lotion, Delicate Petals Body Lotion Visibly Soft™ Blackberry Nectar Lipbalm

Ik ontving de groene variant waarin de geur van komkommer centraal staat. Ik had verwacht dat deze enorm fris zou ruiken, maar ik ben positief verrast. Deze geur is niet alleen fris, maar heeft ook een licht fruitig, zoet tintje. Ja, hier hou ik van! Lekker fris en ‘zoetig’, heerlijk.


Deze set bevat een body lotion van 200 ml, een handcrème van 44 ml en een lippenbalsem. Zoals we van eos gewend zijn is de vormgeving erg leuk! Dat is wat eos onderscheidt van andere merken. Deze producten zijn gewoon al leuk om te zien als je het mij vraagt.

Ik vind deze set echt heel erg fijn! Voornamelijk vanwege de lekkere geur, maar ook de leuke vormgeving krijgt van mij een aantal pluspunten. Zo’n handcrème ziet er gewoon al erg leuk uit, en valt zeker weten op tussen de grote berg rotzooi in je handtas 😉

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor bovenstaande geschenkset met een body lotion, een handcrème en lippenbalsem betaal je € 18,79. Deze zijn nu te koop bij Douglas, zowel in de winkel als online.