• November 28, 2021

Afgelopen zondag reisde ik stad en land af om aanwezig te zijn op een persevent. Ik was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij De Proefparade – Beauty Collection in Studio 13 in Amsterdam. De lange – oncomfortabele – treinreis was het meer dan waard! Ik heb leuke meiden ontmoet en kennis gemaakt met een aantal leuke merken.

img_2655

Een uitnodiging voor een persevent ontvangen blijft leuk! Aangezien ik in verband met werk niet altijd kan is het soms weleens jammer om ‘nee’ te moeten zeggen. Des te leuker was het dat ik nu ook daadwerkelijk kon gaan, yes! Een paar appjes en een telefoontje later had ik met Melissa afgesproken om gezellig samen te gaan. Dit zou eindelijk de eerste keer worden dat we elkaar zouden zien, super leuk. Een paar dagen later is Marloes ook nog aangesloten, die had ik ook alweer een tijdje niet gezien. Gezellig!

Op het event van ‘De Proefparade’ stonden ons maar liefst 6 toffe beauty merken op te wachten. We kregen bij de garderobe een lege tas in de hand gedrukt, en een lekker drankje in de andere hand. Goed begin van de dag! We konden zelf langs de verschillende stands gaan voor info en items waarmee we onze goodiebag konden vullen.

img_2666

Ik ging voor alcoholvrij vandaag! Niks mis met deze Mojito, nomnom!

img_2664

Ik vond het bij W7 zó tof! Alles was zo mooi uitgestald en aangekleed, ik werd er helemaal hebberig van. Ik werd bij W7 gewoon herkend, like.. seriously?! Ze hebben me in het verleden een paar keer benaderd met de vraag of ze mijn foto’s mochten gebruiken op het account van W7. Natuurlijk mocht dit! Vandaar dat ze me herkenden! Super leuk als je dan zo aangesproken wordt, ik werd er gewoon een beetje verlegen van..

img_2669

Marc Inbane is een merk die ik wel al eens voorbij heb zien komen, maar waar ik zelf nog geen ervaring mee heb. Bij dit merk staat de ‘tanning spray’ centraal. Maar dat is niet alles, want ze verkopen bijvoorbeeld ook hele mooie geurkaarsen. Deze tanning spray is ontworpen om jezelf dagelijks te kunnen voorzien van een mooie teint. Ikzelf zou niet snel met zelfbruiner aan de slag gaan, veel te bang dat ik er als één of andere wortel uit kom te zien. Toch heb ik veel positieve dingen gehoord over dit merk, ik ben benieuwd! Ik ga het in ieder geval zelf ondervinden binnenkort. Bij Marloes is deze spray ook aangebracht op haar gezicht en decolleté en het resultaat stelde mij niet teleur! Een instant mooi en sunkissed resultaat.

img_2665

Ook bij Kneipp werden we aangesproken, deze keer door Susan. Een leuke en spontane dame waar we alledrie al vaak contact mee hebben gehad. Ik denk dat het voor beide partijen wel leuk is om elkaar eens in real life te zien. Zo krijg je toch nog een wat beter beeld bij elkaar!

img_2667

Divine Sensation, een voor mij onbekend merk. Toch was ik wel nieuwsigierig, juist omdat ik hier nog niets over heb gezien of gelezen. Divine Sensation Spray is een innovatieve spray die je gezicht en decolleté en handen verfrist en verzorgd. Deze spray is verrijkt met diverse vitamines en zelfs cashmere. Bijzonder! De geur is ontzettend lekker, ietwat poederig, maar geeft een instant boost aan je huid.

img_2670

Ook aan lekkere hapjes is gedacht. Rechts zie je groentechips, bijna net zo lekker als ‘gewone’ 😉 echt waar!

img_2660

Deze leuke polaroid maakte Susan (Kneipp) van ons 🙂

img_2671

Ook Fudge was op het event aanwezig. Hét merk van de – oh-zo-geliefde –  zilvershampoo, maar ook het merk dat juist veel meer te bieden heeft dan ‘alleen’ die geweldige zilvershampoo. Ik ben heel benieuwd, want dit was mijn allereerste kennismaking met Fudge. Ik heb een aantal producten meegekregen, dus ik kan aan de slag 😉

img_2668

img_2672

Hmm, nog meer lekkers!

Ik kijk echt met een grote glimlach terug op deze dag. Ik heb lekker geluncht met Melissa en Marloes, heel veel leuke bloggers ontmoet, maar ook contact gelegd met bedrijven. Ik vond het een leuke ervaring om op deze manier in contact te komen en kennis te maken met een aantal (voor mij) nieuwe merken. We gingen naar huis met een hoop info én spulletjes om te reviewen.


MrExperiencecreators, hartstikke bedankt dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Ik heb me goed vermaakt en vond het een geslaagd event. Hopelijk tot de volgende keer!

Heb jij weleens events bezocht? Of ben je toevallig ook bij de Proefparade geweest zondag?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0