• 04/07/2022

Vorige week ben ik weer eens naar een event geweest! Alle Etos Friends zijn gevraagd om als allereerste een kijkje te komen nemen in de nieuwe Etos Test Store in Rotterdam. Ik maakte een heleboel foto’s van deze dag die ik vandaag met jullie wil delen.

Uitgenodigd worden voor persevents vind ik erg leuk. Nog leuker vind ik het wanneer ik ook daadwerkelijk kan gaan. Met een fulltime baan is dit soms nog weleens lastig.. Vorige week had ik nog vakantie, dus gelukkig kon ik er deze keer gewoon bij zijn. We mochten allemaal iemand meenemen, dus ik appte Simone of ze het misschien leuk vond om mee te gaan. Gelukkig kon ook zij het regelen op haar werk, dus vrijdagmiddag zaten we dan samen in de trein onderweg naar Rotterdam. Dit is vanuit Eindhoven toch net wat beter te doen dan wanneer ik naar Amsterdam zou moeten. Scheelt toch weer een hoop (reis) tijd πŸ˜‰

Vanuit het station liepen we richting Lijnbaan waar het event zou plaatsvinden. We hoefden niet lang te zoeken want in de verte zagen we al waar het te doen was. De nieuwe Etos test store was feestelijk aangekleed met een hele hoop ballonnen en een rode loper. Ook stond er een DJ muziek te draaien waardoor de sfeer er goed in kwam. Etos maakte er een feestje van!

Buiten stonden al een hoop hysterische meiden die maar al te graag een selfie wilden met Koen Kardashian himself. Lucky us, want wij konden niet alleen met hem op de foto, maar ook als eerste een kijkje nemen in de winkel. Een hele boel toppers van Etos waren uitgestald en klaar om getest te worden. Er waren allemaal testers, dus je kon gewoon lekker voelen, ruiken en kijken welke producten je aanspreken. In de Etos test store kan en mΓ‘g het gewoon πŸ˜‰ Het blijft niet enkel bij testen, want er staan genoeg enthousiaste mensen van Etos klaar om jou van de juiste info te voorzien. Goed over nagedacht!

De Etos test store was lekker licht en fris, het zag er echt super uit! Hoewel ik al een hele hoop producten van Etos in bezit heb, waren er ook voor mij β€˜nieuwe’ producten. We mochten zelf onze goodiebags samenstellen en dat bleek nog best lastig, hihi. Niet alleen omdat ik al heel veel heb, maar omdat ik moeilijk kon kiezen πŸ˜‰ Ik besloot mijn vriend te verrassen met een parfum die ook nog eens gloednieuw bleek te zijn. Ik heb deze ook niet eerder gespot en ik ben enthousiast hoor, jongens! Er zijn een aantal varianten die er naast aantrekkelijk uitzien ook nog eens lekker budget zijn. Precies zoals we dat gewend zijn van Etos.

Hoe, wat, waar?

Tot 22 oktober kun je terecht bij de Etos test store aan de Lijnbaan 90 in Rotterdam.
Er is ook een leuke 2 + 1 gratis actie.

Hier kun je toch niet omheen?

Daar is ie hoor!

We kwamen niets te kort hoor πŸ˜‰

Gezellig op de foto πŸ™‚

Hoe leuk hebben ze dit gedaan πŸ™‚

Jaja, Etos komt nu ook met mannen geurtjes πŸ˜‰ En er zitten hele lekkere tussen..

Tijd voor food! Simone en ik besloten onszelf nog even te trakteren op Julia’s Pasta. Nom!

Ik ging voor Pesto pollo, aanrader hoor πŸ˜‰

Eenmaal in Eindhoven aangekomen besloot ik ook nog Swirl te halen voor onderweg πŸ™‚

En hier dan de inhoud van mijn zelf samengestelde goodiebag. Van de bb cream heb ik al 2 versleten, dus ik kon wel een nieuwe gebruiken. Vind ze erg fijn en ze bevatten geen siliconen πŸ˜‰ Met de cleansing foam heb ik nog geen ervaring, maar wel met andere producten uit de hypoallergeen lijn. Die vind ik namelijk erg fijn in gebruik. Hoog tijd om deze reiniger eens uit te proberen. De eau de toilette nam ik mee voor mijn vriend. Ruikt heerlijk!

Ik vond het een hele gezellige middag en ben blij dat ik hierbij aanwezig mocht zijn! Bedankt Etos en Mooipr!


Ga jij een kijkje nemen, of is het te ver weg voor je?