• 04/07/2022

Dinsdag was ik aanwezig bij een heel leuk persevent waarover ik je vandaag alles wil vertellen. Kruidvat komt met iets nieuws, namelijk de Catch & Shine collectie. Dit is een collectie van trendy beauty musthaves die iedere 6 weken zal wisselen. Van snoepige cupcakes voor in bad, tot handgemaakte zeepjes, er is genoeg keuze! Wacht alleen niet te lang, want voor je het weet ben je te laat 😉 Sla je slag, haal de producten binnen en daarna is het tijd om te shinen!

Dinsdag mocht ik aanwezig zijn bij een heel leuk event van Kruidvat, namelijk de lancering van een heel nieuw concept. Super tof om dit eens mee te maken! Samen met Helen vertrok ik dinsdagochtend mega vroeg richting Amsterdam, een halve wereldreis zou je kunnen zeggen. Na een rit van ruim 2 uur kwamen we aan bij de leuke locatie, de kanarie club in de hallen van Amsterdam. We werden erg leuk ontvangen en pakten als eerste een kopje verse muntthee en keken op ons gemakje rond. Er was echt van alles te zien en overal was goed over nagedacht. Er waren zelfs lekkere hapjes die je gewoon zelf kon pakken, hier heb ik dan ook zeker gebruik van gemaakt. Nom!

Kruidvat Catch & Shine

Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor een vriendin, collega, noem maar op, of wanner je jezelf gewoon even in de watten wil leggen… Bij Kruidvat scoor je vanaf nu de meest toffe items voor kleine prijsjes, maar je moet er wel snel bij zijn. Alle producten zijn namelijk limited edition. Ben ik de enige die hebberig wordt van de woorden “limited edition”? Als ik dat ergens op zie staan denk ik alleen nog maar “wat nu als ik dit niet koop? Dan is het er binnenkort niet meer en heb ik spijt”. Je begrijpt vast wel wat er gebeurd nadat deze gedachte door mijn hoofd dwaalt 😉

Om de 6 weken maken deze limited edition producten plaats voor nieuwe! Dit zorgt voor lekker veel afwisseling, maar ook moet je opletten dat je niet te laat bent.. Het is maar dat je het weet.

Kruidvat Catch & Shine Soapy Cups & Kruidvat Catch & Shine Cold Pressed Soaps – € 1,99

De eerste 2 limited edition productlijnen zijn heerlijke verwen producten voor het najaar. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind de herfst en winter hét moment om mezelf af en toe eens lekker in de watten te leggen. Met de schattige badbruisballen – die ik helaas niet kan gebruiken – maak je je eigen feestje in jouw badkuip. Pas op, want hoewel deze cupcakes eruit zien om op te eten zijn ze daar natuurlijk niet voor bedoeld 😉 Ben je net als ik niet gezegend met een bad, probeer dan eens een voetenbadje te maken. Onder het mom van “bij gebrek aan beter”, hihi. En anders ga je toch gewoon voor de handgemaakte ‘cold pressed soaps’ die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook nog lief zijn voor je huid. De shea boter hydrateert, maar wel zonder vettig laagje. Top!

De cupcakes en de zeepjes liggen tot week 50 in de winkels, maar pas op : op = op ! En ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat deze schatjes erg hard gaan…

Kruidvat Catch & Shine Fragrances – € 5,99 (50ml)

Woehoe! Er zijn ook nieuwe geurtjes verkrijgbaar binnenkort. Vanaf week 46 kun je bij Kruidvat terecht voor de allernieuwste geuren uit de Catch & Shine lijn. Er zijn maar liefst 8 geuren uitgebracht, waarvan 4 voor hem en 4 voor haar. En wederom voor hele fijne prijsjes, deze zullen namelijk slechts € 5,99 gaan kosten en zullen permanent in de winkels liggen. De geuren zijn geschikt voor elk moment van de dag. Voor elke mood is er een passend geurtje. Of je nu in een feeststemming bent, of je stiekem nog met je hoofd zit bij zon, zee en strand… er is genoeg keuze!


Het was een leuke ochtend met een gezellige en relaxte sfeer. Je kon gewoon overal op je gemakje rondkijken en ondertussen gezellig bijkletsen met andere bloggers. Ook kon je deelnemen aan diverse spelletjes, zoals cadeautjes vangen, maar ook het parfum spel. Als je het parfum spel zou vinden en kon raden welke geuren bij welk flesje hoorden dan mocht je flink losgaan op één van de vijf piñata’s die er hingen. Deze waren gevuld met snoep en nog meer beauty goodies! Lucky me, want even later werd onder andere mijn naam geroepen. Wat ik niet helemaal begreep, want er waren inmiddels al vijf namen genoemd. Toen bleek dat het een foutje was, ik mocht helaas toch niet aan de slag met het vermoorden van de piñata. Daar ging mijn lang gekoesterde droom… Geintje natuurlijk 😉

Al met al kijk ik terug op een leuke ochtend en ben ik oprecht benieuwd met welke producten Kruidvat de komende tijd nog meer gaat komen. Van wat ik tot nu toe heb gezien word ik in ieder geval al ontzettend enthousiast. Beetje jammer dat ik voorlopig niet in bad kan met de te schattige cupcakes, maar die bewaar ik maar even tot een volgend hotelbezoek.

Bedankt Kruidvat en MaisonPR dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!


Heb jij de zeepjes en/of de schattige cupcakes al gespot in de winkels? Wat vind jij van het Catch & Shine concept?