• 04/07/2022

Vrouwen hebben nooit genoeg kleding. En schoenen. En tassen. En make-up. En……. Ach, you get the point 😉 De kast zit altijd vol, maar toch hebben we niets om aan te trekken, toch?! Hoewel mijn kast dus letterlijk uitpuilt heb ik altijd plek voor iets nieuws. Vandaag wil ik je 8 toffe items laten zien die ik nog níet in mijn kast heb hangen!Wij vrouwen zijn altijd bezig met het ‘zoeken’ naar redenen waarom we vinden dat we iets mogen kopen. “Ja, maar schat. Zo’n broek had je toch al”? Ehhh, ja, maar niet in die kleur! Oké… Elk kledingitem is weer net een beetje anders. Ander kleurtje, andere stof, een iets ander model. Allemaal smoesjes om toch gewoon te doen waar we goed in zijn; shoppen!

Omdat mijn wishlist oneindig is en iedere dag weer lekker word gemaakt met de leukste kledingitems heb ik een wishlist samengesteld. Hierop staan allemaal toffe items die ik echt, echt, écht nog niet heb.

Stoere veterschoen Arizona

Dit soort veterschoenen zie je steeds vaker voorbij komen. Eerst moest ik er niks van hebben, maar toch vind ik dit model steeds leuker worden. Zo leuk dat ik het niet uitsluit dat er ooit nog zo’n paar in mijn kast belandt…

Bh met kant

Als je door de lingerie afdeling loopt kun je er niet meer omheen. Kant is helemaal hip! En ik moet zeggen, ik vind het ook super mooi. Ik ben nog steeds op zoek naar dé bh met een rand van kant. Eentje met voorgevormde cups en beugels. Is deze niet pretty?

Aniston Gilet

Ik vind dit zo stoer! Een mooi gilet met franjes eraan, helemaal leuk nu in de zomer. Dit zou nog een leuke toevoeging zijn op mijn zomergarderobe. Ik heb nog wel wat plek in mijn kast 😉

Lange wollen mantel

Al een hele poos ben ik helemaal gek van die lange, nette jassen. Tot op heden heb ik nog niet de perfecte jas gevonden. Aangezien ik vrij klein ben vind ik deze jassen al snel ‘uit verhouding’ bij mezelf. Ik vind korte jassen vaak wat beter staan. Toch wil ik nog steeds zo’n tof exemplaar toevoegen aan mijn jassen collectie. Wie weet slaag ik binnenkort wel, als de herfst- en wintercollectie in de (online) winkels hangt.

Only suede rok

Ook helemaal hip; deze mooie suede rokken. You love it or you hate it. Eerst moest ik er niks van hebben. maar toch vind ik ze wel wat hebben. Stoer, maar toch ook vrouwelijk.

Lascana jumpsuit

Ik heb jurkjes, rokjes, en een hele hoop shorts in de kast hangen. Maar jumpsuits heb ik nog helemaal geen! Hoe leuk is deze?! Lijkt me ideaal om ‘aan te schieten’ over je bikini wanneer je op het strand loopt bijvoorbeeld. Lekker losjes en niet zo klef om je lichaam. Ja, deze mis ik nog in mijn kast.

Lascana maxi dress

Maxi dresses… Dat is toch wel een ‘dingetje’ hoor. Kom ik aan met m’n 1.53 haha. The struggle is real.. Misschien moet ik eens op de kinderafdeling kijken? Ieder voordeel heeft z’n nadeel 😉

Arizona tuinbroek

Oh, kijk dan hoe leuk! Ik vind zulke tuinbroeken super stoer. Dit model zie ik mezelf wel dragen. Ben benieuwd hoe zoiets mij staat.


Alle items komen uit de webshop van OTTO. Dus als jij iets leuks hebt gespot in dit artikel weet je waar je moet zijn 😉 Online shoppen is verleidelijk, hihi. Binnen een paar muisklikken heb je je digitale winkelmandje zo gevuld. Jep, ik spreek uit ervaring…