• 01/07/2022

Omdat ik het de vorige keer zo leuk vond om mijn favorieten te delen met jullie besloot ik het gewoon weer te doen! Ik heb wat items verzameld die ik graag gebruik op moment en iedereen aan kan raden. Ben jij benieuwd naar mijn favorietjes?

Er zijn een aantal producten die ik er (bijna) dagelijks bij pak. Sieraden waar ik het liefst mee ga slapen, of chai tea waar ik geen genoeg van kan krijgen. Vandaag show ik ze allemaal aan jou!

Armband van Lucardi
Deze mooie rosé gouden armband van Lucardi draag ik met heel veel plezier. Het liefst combineer ik ‘m met mijn Daniel wellington. Hoe deze armband eruit ziet wanneer ik hem draag zie je hier.

The body shop – glazed apple
Tja, wat moet ik nog over zeggen. De meeste body shop liefhebbers kennen deze geur wel. Hmm, instant happiness. Dat is deze handcrème. Appeltjes in een tube <3

Tommy Hilfiger – Pear blossom
Deze parfum kreeg ik voor Sinterklaas van mijn ouders. Omdat ik totaal niet goed ben in geuren beschrijven heb ik even een beschrijving opgezocht.

Lush – Snow fairy
Dit is echt mijn meest favoriete douchegel. Hier ben ik ontzettend zuinig op en gebruik ‘m ook niet tijdens iedere douchebeurt. Ik ben er vorige week achter gekomen dat mijn vriend hem ook heel lekker vindt dus ik denk dat ik er maar een goed plekje voor moet zoeken hihi.

Nestle – Chai Latte
Ik zag deze een keer op Instagram voorbij komen en dacht “dat klinkt lekker”. Even later had ik het gespot in de winkel en besloot het een kansje te geven. Hmm, heerlijk. Het smaakt kruidig, zoet en bijzonder. Ik proef ook kaneel en andere specerijen. Echt een lekker drankje voor de herfst en winter.


Daniel Wellington – Classic St Mawes 
Zoals ik al vertelde ben ik momenteel onafscheidelijk van mijn horloge. Ik heb er laatst een artikel over geschreven waarin ik alle details geef over deze beauty. Mocht jij er ook een willen scoren maak dan vooral gebruik van mijn kortingscode : simplynspecial en ontvang 15% korting.