Geen widgets gevonden in de zijbalk
Get XMAS ready met de speciale Etos limited edition

It’s the most wonderful time, of the yearrrr! We zitten inmiddels alweer in december, dé feestmaand van het jaar. Etos speelt hierop in en komt met een speciale limited edition. Deze make-up lijn bestaat uit maar liefst 11 producten. Ik laat je er vandaag 4 zien, kijk je met me mee?

Een lust voor het oog, een hel voor de camera. Dat is hoe ik de verpakkingen van deze lijn kan omschrijven. Het prachtige, glimmende rosé goud is super mooi en feestelijk om te zien. Maar deze items goed vast te leggen is nog een hele klus. Menig blogger zal dit waarschijnlijk herkennen, hihi. Zeker nu de dagen korter – en donkerder – worden is het lastig om goede foto’s te maken. De softbox is dan ook mijn beste vriend these days, maar ook dát brengt weer wat ongemak met zich mee. Weerspiegeling van het licht en reflectie van de softbox, en… Ach, je weet wel wat ik bedoel. Genoeg over mijn ongemakken, terug naar waar dit artikel om draait; een prachtige limited edition van Etos.

Het zal voor velen herkenbaar zijn, december is namelijk dé maand om wat meer uit te pakken met je make-up. Zeker met het oog op de feestdagen, dan mag het allemaal net wat meer en net wat feestelijker.

De speciale limited edition van Etos bestaat uit de volgende 11 producten :

  • 4 Color Care lipsticks
  • Strobing highlighter
  • Volume mascara (ook waterproof)
  • Sparkling body powder
  • 2 Eyeshadow palettes (nude/smokey & glitter)
  • Sparkling eyeliner

Tip : als je de ‘Sparkling body powder’ mengt met wat bodylotion kun je je hele lichaam van een mooie glow voorzien.

Mijn mening

Ik vind deze speciale limited edition van Etos een hele mooie aanvulling op de huidige collectie. De vormgeving is op en top chique, luxe en om hebberig van te worden. Zoals we van Etos gewend zijn hebben ook deze producten zachte prijsjes. Top! Ik ben vooral blij met de ‘Sparkling body powder’. Niet alleen vanwege het effect, maar ook omdat deze er zo leuk uitziet! De rode lipstick is een beetje out of my comfortzone, maar misschien maak ik voor de feestdagen wel een uitzondering 😉

Prijs en verkrijgbaarheid

Alle 11 producten uit deze speciale limited edition lijn zijn verkrijgbaar bij Etos. De prijzen liggen tussen de € 4,99 en de € 7,99.


Welk item uit deze limited edition van Etos zou jij willen scoren?

Door admin