Geen widgets gevonden in de zijbalk
Happylist: exit beugel & kletspraatje

Omdat het als een eeuwigheid geleden voelt dat ik een persoonlijke update heb gegeven vond ik het wel weer tijd om jullie bij te praten. Even vertellen waar ik op dit moment mee bezig ben, welke leuke dingen ik heb gedaan of nog naar uitkijk, maar vooral hoe het met mij gaat.

Work, work, work, work, work
De laatste weken is het hier vrij druk. Met werk, maar ook met mijn sociale leven en andere verplichtingen. Dit houdt in dat ik wellicht wat minder actief ben op social media, maar ook minder blogs lees en reacties achterlaat. Soms vind ik dat wel jammer, want blogjes lezen voelt als ontspanning en op zo’n moment kan ik even een rustmomentje pakken. Na een drukke dag heb je nou eenmaal niet altijd zin om nog van alles te moeten dus de laptop is geregeld een keer dicht gebleven. Toch geeft alle drukte ook wel wat stress. Als ik naar mijn overvolle agenda kijk krijg ik het soms al benauwd, hihi. Uiteindelijk lukt het me allemaal wel, maar soms is het even aanpoten. Op zulke momenten vind ik het lastig om het op me af te laten komen en gewoon te denken : “go with the flow”.

Beugel
Na 3 maanden ben ik eindelijk van mijn beugel af. I know, ik mag niet klagen want 3 maanden is ontzettend kort. Maar deze maanden duurden voor mijn gevoel best lang. Ik heb geen spijt van deze keuze, want als ik het nu niet had gedaan dan was het er waarschijnlijk nooit meer van gekomen. En niet geheel onbelangrijk; ik ben super blij met het resultaat! Eindelijk weer voluit lachen en je niet af te hoeven vragen of er misschien nog een deel van je lunch tussen je beugel zit. Top!

Verjaardagsfeestje
Hoewel ik in april jarig was heb ik mijn verjaardag pas in mei gevierd. Het was een super gezellig feestje en ik ben enorm verwend. Het was heerlijk weer en we hebben tot laat op het balkon kunnen zitten, zo fijn.

Keuzestress!
Weken, of kan ik beter zeggen, maanden ben ik al niet tevreden met mijn haar. Ik heb een uitgroei waar je bang van wordt en daarnaast ben ik het gewoon beu. Het is al maanden hetzelfde en meestal ben ik er dan al wel op uitgekeken. Toe aan iets nieuws, zou je denken. Maar de grote vraag is nu; wat doe ik met mijn haar? De schaar gaat er niet in, no stress 😉 Maar ik wil graag een andere kleur. En dat terwijl ik mijn haar deze week al 1 x heb geverfd, oepsie! Ik ben alleen totaal niet tevreden met het resultaat. Op mijn uitgroei heeft de kleur natuurlijk heel anders uitgepakt, te licht en te warm naar mijn idee. Steeds vaker spookt er door mijn hoofd dat ik mijn haar weer rood wil verven. Iedereen die ooit rood haar heeft gehad weet wat voor hel dat is. Bijwerken, opfrissen en ga zo maar door. Het blijft gewoon niet zo lang mooi helaas. En het is ook een karwei om de rode gloed naderhand weer weg te krijgen. Toch vond ik de kleur altijd wel heel mooi. What to do???


Door admin