• 01/07/2022

Zin in een flinke dosis happiness? Dan zit je goed! Deze blog zit namelijk bomvol mooie momentjes en dingen waar ik blij van wordt.

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.


Ben je klaar voor héél veel leuke dingen?! Komt ie dan hè!

♥ #Etosfriends  | Misschien heb je het al gelezen… Ik ben namelijk tot het einde van het jaar Etos friend! Iedere maand ontvang ik een box thuis met een aantal (nieuwe) Etos producten. Hoe gaaf is dat?! Ik voel me best een beetje vereerd dat ik hiervoor gevraagd ben en mezelf één van de 40 #Etosfriends mag noemen.

♥ We zijn 2 dagen naar Valkenburg geweest en het was heerlijk. I know, ik val in herhaling want ik heb het al vaker gezegd 😉 Het was mijn eerste keer en we hebben lekker de toerist uitgehangen. Uiteraard ook alle cliché ‘dingen’ gedaan. We zijn wezen rodelen, hebben een grot bezocht en uren op het terras doorgebracht. Het mooie weer en de omgeving lieten ons zelfs even vergeten dat het hotel ontzettend tegenviel…

♥ Samen met 2 vriendinnen heb ik lekker een dagje bij het zwembad gespendeerd. Niks mis mee! Het was perfect weer om een dagje te gaan bakken en tussendoor verkoeling in het zwembad te zoeken. Op en top zomergevoel. Triest, maar dit was voor ons allemaal de eerste (!) dag dit jaar dat we dit deden. Dan moet je er ook maar extra van genieten toch?!

♥ Spontaan een dagje naar de dierentuin in Arnhem geweest 🙂 Dat zijn leuke dingen!

♥ Onze vakantie in Winterberg zit er alweer op en het was geweldig. Misschien dat ik hier nog een apart verslag over ga schrijven. We hebben heerlijk genoten samen en er zullen nog wat foto’s van voorbij komen op mijn blog. Oh, en by the way.. Ik heb gevlogd dus deze kunnen jullie komende week verwachten.

♥ Vakantie inluiden met drankjes, hapjes en vriendinnen! Dit was zo gezellig 🙂 We spraken af om allemaal wat lekkers mee te nemen en samen in de tuin te gaan zitten. Dikke prima! Ook deden we nog het spel ’30 seconds’ en dat was eigenlijk toch wel heel erg leuk. Of zeg ik dit nu omdat wij hadden gewonnen, hihi?