Geen widgets gevonden in de zijbalk
Happylist #16 Mooi weer, 600 Bloglovin’ volgers & feestdagen?!

Iedere maand is het vaste prik op mijn blog; een nieuwe Happylist! Er is ook gewoon zoveel om blij van te worden en daarom is deze rubriek een goede reminder aan jezelf om hier even bij stil te staan. Op dit moment zijn er in mijn leven weer genoeg blijmakers, en deze deel ik dan ook graag met jou vandaag!

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.

♥ Ik ontving een heel speciaal mailtje in mijn inbox. Ik werd namelijk benaderd door Duifhuizen tassen en koffers om een hele mooie tas uit te zoeken! Huh?! Ik?! Totaal niet om op te scheppen of wat dan ook, maar ik ben oprecht super blij en voel me enorm vereerd dat dit soort dingen op mijn pad komen. Voel me zo dankbaar! Uiteraard gaan jullie snel wat ik heb gekozen.. It’s so pretty!

♥ Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het de laatste weekjes heerlijk weer is geweest. We hebben toch nog even lekker kunnen genieten van fijne temperaturen. En ik zeg altijd “je moet ervan genieten zolang het duurt”. En dat heb ik gedaan hoor 😉 Vele uren heb ik op het balkon doorgebracht met Kenzo aan mijn zijde. Of lekker aan het zwembad, ik heb ervan genoten hoor.

♥ Na ruim 2 jaar ben ik nog steeds ontzettend blij en verliefd op mijn vriend, en dat is maar goed ook. Anders was er iets mis! We kunnen de grootste lol met elkaar hebben, met elkaar stoeien, elkaar pesten en soms ook het bloed onder elkaars nagels vandaan halen, hihi. Toch kan ik zeggen dat ik hem voor geen goud zou willen missen en dat hij mijn allerbeste vriend is.

♥ I know, de zomer is nog maar net voorbij.. Maar wij zijn toch al een beetje aan het oriënteren voor een vakantie volgend jaar. Zelf zitten we te denken aan de Canarische Eilanden. Aangezien we niet in het hoogseizoen willen gaan is het wel belangrijk om naar plek te gaan waar het dan al lekker warm is 🙂 Hebben jullie aanraders?

♥ Genieten van rust en thuis zijn. Hoewel ik graag dingen afspreek en onderneem vind ik het ook heel fijn om gewoon te genieten van rust en lekker thuis zijn. Eerst vond ik dat stom, maar nu kom ik daar gewoon lekker voor uit.

♥ Ik zit de laatste tijd weer in een blog-flow. Ik heb gewoon wat artikelen klaarstaan en dat geeft echt rust. Ook heb ik mijn blogschema wat aangepast. Op maandag komt er standaard een review online. De ene week is het tijd voor een make-up review, de andere week is het een ander soort review. Woensdag de photo diary, en als het uitkomt, dan komt er op vrijdag een video online. Op zaterdag kan er van alles online komen 🙂 Zo heb ik toch iets om beter aan vast te houden en zo weten jullie wat jullie kunnen verwachten!

♥ Terugkijken op een heerlijke vakantie met mijn vriend. Dat doe ik de laatste tijd nog vaak! Het is nog niet zo lang geleden, maar ergens voelt het alweer als een eeuwigheid hihi. Gelukkig heb ik nog heel veel foto’s en video’s 🙂

♥ De zomer is nog maar net voorbij, maar stiekem kan ik niet wachten tot de feestdagen voor de deur staan. Ik vind dat altijd zo’n gezellige periode. Samen met familie, lekker eten, spelletjes. Nu al zin in!

Zoals je ziet heb ik ook deze maand weer een hele hoop blijmakers! Leuke herinneringen, dingen waar ik uit naar uitkijk en die een lach op mijn gezicht toveren. Ik kan er weer even tegenaan!


Wat maakt jou blij op dit moment?

Door admin