• 01/07/2022

Aangezien niet iedere dag even leuk en fijn kan zijn is het heel belangrijk om af en toe even terug te blikken en ‘blijmakers’ te verzamelen. Want als je heel goed kijkt is er zoveel om je heen waar je gelukkig van kunt worden. December is feestmaand en ook deze maand waren er weer heel veel geluksmomentjes, ik deel ze vandaag met jou!

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.


♥ Kerstviering op mijn werk waar de drank iets te lekker smaakte… Na een hoop lol, gekkigheid stap ik veel te laat mijn bed in. ’s Morgens had ik het wel even zwaar, maar dat was het allemaal waard.

♥ Iets heel spannends doen voor mijn blog, namelijk een 3d hairstroke techniek, waahhh! Deze dag heb ik alles gevlogd, dus je kunt nog een artikel + vlog hiervan verwachten. Als ik mijn nabehandeling heb gehad laat ik jullie het uiteindelijke resultaat zien.

♥ Deze maand ben ik met Laura naar Duitsland geweest om een dagje te shoppen en bij mijn ouders op bezoek te gaan. Het was een geslaagde shoptrip en met een volgeladen auto reden we de volgende dag weer richting huis. Dit moeten we vaker doen! Er staat van deze dag ook een plog online.

♥ Het huis kerstproof maken, dit blijft toch wel leuk om te doen. We sjouwen ons een ongeluk, maken een mega bende in huis, maar een paar uurtjes later is het huis helemaal feestelijks en ‘kerstig’ aangekleed. De kerstboom staat te shinen, net als wij, in onze foute kersttruien 🙂

♥ Een happy list in december is zonder de feestdagen natuurlijk niet compleet! Ik ben echt dol op kerst en keek hier dan ook al weken – of maanden – naar uit. Waarom? Lekker cliché, maar helemaal waar: vanwege de gezelligheid met familie, mijn vriend, lekker eten en cadeautjes 🙂 Ook deze kerstdagen waren weer genieten! Ik kreeg onder andere deze lekkere parfum van Gucci, is het geen plaatje?!

♥ Vakantie hebben is ook wel iets om blij van te worden. Mijn vriend was tussen de kerst en oud & nieuw lekker vrij, dus de keuze om ook vrij te vragen was snel gemaakt. Echt genieten om na alle kerstgekte nog een paar dagen samen te kunnen nagenieten. Heerlijk.

♥ Op 24 december nog ‘even snel’ de laatste boodschappen halen en dan dit zien staan..! Een beker warme chocomel met een flinke toef slagroom, die ging er wel in. Lekker!


Wat was jouw hoogtepunt deze maand?