• 01/07/2022

Omdat ik in een goede bui ben en het een eeuwigheid geleden is dat er een happylist online is gekomen… Speciaal daarom vandaag weer eens een nieuwe happylist, bomvol dingen om blij van te worden! Ik vertel je over de Treatwells beauty blogger awards, een hele toffe hotelovernachting en nog meer leuks.

Als ik een periode heb waarin ik niet zo lekker in mijn vel zit, dan vind ik het lastig om positief te zijn en te denken. Dan zie ik alles wat somber in en kan ik minder genieten van de positieve dingen. Zo ontzettend jammer, dit is echt een puntje waar ik nog aan zou willen werken. Als je een positieve mindset hebt, maakt dit alles zoveel makkelijker! Ik weet het ook heel goed, alleen vind ik het nog lastig om zelf toe te passen.

Note to self : een manier vinden waardoor ik positiever naar het leven kan kijken wanneer het minder goed gaat met mij.


Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.

♥ CitizenM Rotterdam

Als jullie dit lezen zitten we misschien wel in de trein naar Rotterdam.. Want we gaan een weekendje weg! We overnachten vannacht in het mooie CitizenM hotel, midden in het centrum. So excited. Ik kreeg een tijdje terug een mailtje met de vraag of ik het leuk zou vinden om een nachtje te komen logeren.. Ehm, hallo?! Natuurlijk wil ik dat 🙂 Stiekem kan ik nu wel een puntje van mijn – niet bestaande – ‘blog bucketlist’ afstrepen! Ik heb al foto’s van de kamer gezien, echt super tof. Natuurlijk ga ik jullie alles laten zien middels insta stories en een uitgebreid artikel. Stay tuned!

♥ Treatwells beauty blog award 2017

Ik kreeg laatst een mailtje met de mededeling dat ik genomineerd ben voor Treatwells beauty blog award! Een award? Ik?! Ik wist niet meteen wat ik me erbij voor moest stellen. De nummer 1 wint maar liefst € 300,- gevolgd door € 150,- voor de nummer 2, en € 50,- voor nummer 3. Lucky me, want iedere deelnemer krijgt sowieso al € 50,-.

Ik heb in een ver blog verleden al eens samengewerkt met Treatwell. Dit is een website waar je heel makkelijk een behandeling kunt boeken bij zo’n 3000 salons die hierbij aangesloten zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kapsalons en schoonheidssalons.

Ik zou het tof vinden als jullie op mij zouden willen stemmen. Het kost je één klik, en een paar seconden van je tijd. Je hoeft niets in te vullen, of achter te laten of wat dan ook 🙂

STEM!

♥ You me her

The addicition is real.. Ik heb een nieuwe serie verslaving. ‘Opeens’ waren mijn vriend en ik door Orange is the new black heen, en ook Pretty little liars was inmiddels verleden tijd. Tijd om een nieuwe serie te ‘zoeken’. Nietsvermoedend scrollde ik door Netflix en stuitte per toeval op You me her, en dat is maar goed ook! Het is een leuke serie die lekker wegkijkt 😉 soms een beetje flauw, maar ergens ook weer spannend en komisch. Ja, ik ben fan!

♥ Shoppen!

Ik ben niet iemand die één keer naar de stad gaat en dan met een hele zomergarderobe thuiskomt. Ik shop meestal in delen. Hier een topje, daar een broek, soms bij Primark wel een aantal items, maar nooit mega veel ineens. Toch heb ik de afgelopen weken een aantal leuke aankopen gedaan. Ik ben wezen shoppen in Duitsland, onder andere bij New Yorker, DM, Primark en Kik. Ik ben goed geslaagd en stuk voor stuk echt super blij met alles 🙂 Ik kan weer even vooruit!

♥ Winactie(s)

Ik heb momenteel een hele leuke winactie lopen op mijn blog. Ik geef namelijk 5 (!) lakjes van Sally Hansen weg, en vandaag is de laatste dag dat je kans kunt maken! Je hoeft er niet veel voor te doen, alleen mij volgen via Instagram en Facebook. En oh, volgende week komt er alweer een nieuwe winactie aan. Stiekem ook een hele leuke, als je het mij vraagt 😉