• 01/07/2022

Als het even kan probeer ik toch wel maandelijks een happylist te plaatsen. Zo kan ik mezelf regelmatig herinneren aan de leuke dingen in het leven. Sommigen groot, anderen weer klein, maar er is zoveel om ons heen om gelukkig door te zijn. Vandaag deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen tijd.

Mag ik ff beginnen met zeggen dat de tijd voorbij vliegt? Letterlijk! Mijn vorige happylist is een maand geleden, maar het voelt nog zo kort geleden.. Anyway, in de afgelopen maand zijn er toch alweer een hele hoop mooie dingen gebeurd die ik graag wil delen. Ook een beetje als reminder aan mezelf dat er genoeg in mijn leven is om blij van te worden 😉


Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.

♥ Een tijdje geleden las ik op de blog een artikel over HSP (hooggevoeligheid) waarin ik mezelf zo enorm in herkende dat ik besloot om mij hierin te verdiepen. Ik ‘leende’ een e-book via de bibliotheek ‘Puur hooggevoelig’ en ben deze nu aan het lezen. Hoewel ik het boek nog niet helemaal uit heb gelezen voel ik zoveel herkenning. Bijna eng gewoon. Ik krijg nu steeds beter een idee waar mijn overvloed aan gevoelens vandaan komen en dat is toch wel fijn eigenlijk. Het geeft me een hele hoop inzicht en ergens ook wel rust.

♥ Alweer 2 weken geleden was ik voor 2 dagen in London. Vrij spontaan, maar we hebben het echt leuk gehad. Lekker geshopt, lekker gegeten 🙂 En stiekem wil ik nu alweer terug, hihi. London is echt een leuke stad en eigenlijk zijn 2 dagen veel te kort. Take me back!

♥ Mijn oude laptop was al bijna overleden. Steeds vaker zat ik te vloeken omdat hij weer vastliep of ineens alles stopte. Gek werd ik ervan! Het ding had zijn beste tijd gehad dus het was tijd voor iets nieuws. Iets compleet anders.. Ik heb nu namelijk een MacBook Air, waahh! Zo leuk! Enorm wennen, maar ik vind ‘m dan ook erg fijn. Jep, hier ga ik de komende jaren heel veel plezier van hebben. En alsof dat nog niet genoeg was kocht ik ook nog een nieuwe camera. Ik twijfelde al een tijdje en hakte vorige week de knoop door. Happy me! (Deze foto, en de foto daaronder maakte ik met mijn nieuwe camera. Ik vind het echt super mooi, zonder arrogant te willen klinken)

♥ Regelmatig ontvang ik pakketjes voor mijn blog. Een enorme eer! Maar laatst ging de deurbel en had de pakketbezorger een pakketje voor Kenzo bij zich! Ik ontving een hele doos vol met hondenvoeding van Yarrah. Dit is een geheel biologisch merk die geen kunstmatige geur-, kleur- , en smaakstoffen bevat. Het voer van Yarrah wordt aangevuld met biologische groenten, vruchten, algen en kruiden. Geen E-nummers en suikers. Kinkt goed! Nu is mijn Kenzo vrij lastig met eten omdat hij in het verleden niet alles kon verdragen. We zijn er nog niet helemaal over uit of dit te maken heeft met granen in de voeding, en/of bepaalde diersoorten. Al een aantal jaar zit hij op hypoallergeen voer, maar toch wilde ik eens kijken hoe hij hierop zou reageren. Ik begon met natvoer, omdat ik weet hoe dol Kenzo hierop is. Kalkoen en kip gingen er goed in, maar helaas reageerde hij op kip wat minder (lees: alles kwam eruit). Ik ben heel benieuwd hoe hij de brokken zal vinden, maar deze zal ik stapsgewijs introduceren. Ik ben benieuwd!

♥ Wat mij ook HEEL blij maakt is het feit dat ik na vandaag dan eindelijk echt vakantie heb! Gewoon 3 weken even niks moeten, niet met werk bezig zijn, maar gewoon lekker ontspannen én natuurlijk op vakantie volgende week. Can’t wait.

♥ Echt heel erg, maar de laatste weken heb ik echt een hele hoop geshopt. Ontzettend leuk, maar mijn portemonnee is daar iets minder blij mee..  Ik deelde vorige week al een shoplog met allemaal spullen die ik kocht in London, maar daarnaast kocht ik nog een hoop andere zooi. Ik kan weer even vooruit, zullen we maar zeggen 😉

♥ Toch blijven doorzetten met mijn blog is ook wel een puntje die mij blij maakt op moment. De laatste tijd heb ik namelijk een beetje getwijfeld wat ik met mijn blog zou willen, en of ik ermee zou stoppen.. Gelukkig heb ik ervoor gekozen om voorlopig lekker door te gaan en wel te zien waar het schip strand. Voor nu beleef ik er nog teveel plezier aan. Gelukkig maar!

♥ Hoe leuk is dit? Ik won een make-over via Instagram 🙂 Ik krijg visagie, kleur- en stijladvies, daarnaast een outfit en een fotoshoot. Ontzettend leuk en ik heb er nu al heel veel zin in. 19 september is het zover, spann