Geen widgets gevonden in de zijbalk
Herfst/winter fashion wishlist

De herfst is inmiddels in volle gang, maar voor je het weet zitten we alweer aan het kerstdiner! Time flies! Omdat mijn zomerkleding op dit moment écht niet meer kan vond ik het weleens tijd voor een wishlist die helemaal in het teken staat van de herfst en winter. Ik heb een aantal items geselecteerd die ik maar al te graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen. Kijk je mee?

Een hele kast vol, en toch niks om aan te trekken. Herkenbaar? Ik denk dat vrijwel iedere vrouw hiermee te maken krijgt… We hebben genoeg, maar toch niks leuks. En zeker nu we net van de zomer richting herfst en winter zijn gegaan is het hoog tijd om weer wat nieuwe items aan onze garderobe toe te voegen. Ik zal zeker niet alles vervangen, maar er mogen zeker een aantal nieuwe items bij 🙂 Zo ben ik al een tijd op zoek naar een nieuwe zwarte tas. Steeds kom ik net niet het juiste model/formaat tegen. Na een middagje online webshops bekijken vond ik een aantal hele leuke dingen. Zo leuk dat een aantal hiervan al naar mijn onderweg zijn. Oeps.

Ik zoek namelijk nog toffe biker boots! Ik heb momenteel een paar van Sacha en die is vrij opvallend omdat er allemaal ‘riempjes’ aanzitten. Super tof en stoer, maar ik zou graag nog een wat ‘simpeler’ paar willen hebben. Een paar boots die wel lekker stoer is, maar niet alle aandacht opeisen 😉

Zoals ik hierboven al schreef wil ik ook heel graag een nieuwe tas. Nu heb ik best een hoop tassen, maar de meeste zijn te klein of hebben de verkeerde kleur. Ik zoek daarom nog een simpel zwart exemplaar die lekker ruim is. Zoals die hierboven van Zaful.

Ik kwam onlangs tot de conclusie dat ik inmiddels wel weer toe ben aan een nieuwe broek! Ook hiervan heb ik genoeg, maar ik draag er maar een paar. De rest is oud, zit niet lekker of is stuk. Deze jeans van Bershka vind ik tof. Stoer en speels, precies wat ik leuk vind. Maar wat ik de laatste tijd ook steeds meer kan waarderen zijn rokjes en jurkjes. Daarom heb ik ook dit mooie jurkje van Bershka aan mijn wishlist toegevoegd. Wel een item die ik graag even wil passen vooraf. Ik ben benieuwd, vind ‘m super leuk!

Vervolgens nog een paar items van Zaful. Allemaal hele betaalbare items, maar daardoor niet minder leuk! Vooral het rokje vind ik erg tof, twijfel alleen of ik zwart niet mooier vind. Wat vinden jullie? De bodysuit leek me wel makkelijk voor wanneer ik rokjes draag, zo kruipt er niks omhoog. Ideaal. En ja, het shirt, die is gewoon geweldig toch?! Lekker simpel, maar helemaal toepasselijk. Ik heb ook altijd honger.

Ik denk dat dit het wel zo’n beetje was wat betreft items die ik graag zou willen hebben. Wellicht nog een leuk vest of trui, maar ik kon online weinig vinden waarvan ik dacht “die moet ik hebben”. Dus ik zet mijn zoektocht even voort in fysieke winkels. To be continued 😉


Mocht jij nu wellicht willen shoppen bij Zaful, dan wil ik je even attenderen op het 11/11 Global Shopping Festival. Hier kun je shoppen met korting.


Door admin