• 01/07/2022

Na een hele hoop happy momentjes vond ik het wel weer tijd om deze in een artikeltje te verzamelen. De afgelopen tijd heb ik heel veel dingen meegemaakt die een lach op mijn gezicht toverden. Benieuwd welke momenten dit waren? Lees dan even mee 🙂

Omdat het zo ontzettend belangrijk is om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven heb ik de rubriek ‘hi-ha-happylist’ in het leven geroepen. Dit is een terugkerend artikel
waarin ik mijn happy momentjes met jullie deel. Gewoon een lekker feel-good artikel met een hoop positiviteit.


Tijdens het maken van dit artikel word ik gewoon al heel blij. Soms heb ik de neiging om dingen wat negatief te zien, maar als ik allemaal mooie momentjes verzamel voor dit artikel word ik me er weer bewust van dat ik gewoon gelukkig mag zijn. Ik maak leuke en bijzondere dingen mee, heb lieve mensen om me heen en het gaat goed met mijn blog.

Ik moet even wat kwijt: wauw, wat een bofkont ben ik toch! Ik heb de laatste week echt super leuke mails ontvangen. Zo won ik een transportfiets, een make-up set, en een code voor een fotoboekje te maken. Lucky me! Ik word er bijna ongemakkelijk van…

 pot met snoepjes & lieve kaart gekregen van een vriendin
leuke sushi-avond gehad met een leuk gezelschap
laatste afleveringen van Breaking Bad gezien. In één woord; SPANNEND!
bij Beautyill won ik een costum-made voerbak gemaakt door Wood53
het huis een flinke schoonmaakbeurt gegeven
een bestelling gedaan bij Colourful Rebel
leuke samenwerkingen
lief theepakketje ontvangen van Marion
groeiende bezoekersaantallen
bezoekje aan de papegaaien in Zoo Veldhoven
mooie foto’s maken
leuk contact hebben met Marloes van Beautyjuf
avondje uit met collega’s
genieten van de laatste nazomerdagen
uiteten met vrienden
leuke items shoppen voor herfst en winter
huisje herfst-proof maken
genieten van alle leuke en lieve reacties op mijn blog


Wat maakte jou happy de afgelopen tijd?