• 01/07/2022

Het leek me leuk om wat van mijn favo nieuwe items te showen aan jullie! Zoals jullie wellicht wel weten, is mijn huis geen week hetzelfde ingericht. Elke week schuif ik weer het een en ander en geregeld komen er nieuwe pareltjes ons huisje binnen.. Benieuwd naar mijn laatste favorieten? Read on!

Wat een kwal..


Hoe grappig is deze kwal in glas? Nina stuurde me een tijdje terug een foto door van ook zo’n kwal in glas, net wat anders van kleur wel, maar toen ik die zag dacht ik meteen: ‘Gaaf! Hebbennnn!’ Toen ik laatst bij de Sissy-Boy was, stond dit exemplaar op mij te wachten. Voor 14,99 euro nam ik hem mee. Leuk voor op mijn trolley of in mijn zwarte stalen kast, waar de witte kwal een mooi contrast geeft.

And then there was light

Deze stoere lamp spotte ik bij Kwantum. It was love at first sight <3 Het model doet me denken aan de oude ‘Jielde’ lampen, wauw, wat zijn die stoer..!

Het prijskaartje van die lampen is alleen minder. Een gemiddeld exemplaar kost al gauw 700-800 euro. Net wat teveel als je het mij vraagt 😉 Mijn beauty daarentegen was maar 45 euro! Hoppa, inpakken en meenemen dien handel! Thuis gaf ik hem meteen een plekje naast mijn kast. Ik ben er erg blij mee! Stiekem heb ik volgens mij een lampen-tic. Ik heb best veel lampen in huis, groot/klein.. ik kan er niet genoeg hebben!

Aluminium beauty

Ook nieuw in huis; deze mooie print op aluminium. Vanaf het eerste moment dat ik deze foto op internet zag, had ik er iets mee. Soms heb je dat he? Ik had dat bij deze foto dus.. en waarom? Ik weet het niet precies. Het is niet dat vieze sigaartje in ieder geval, want met roken ben ik al jaaaaren geleden gestopt, haha! 😉 Maar ik denk toch het ‘stoere’ wat de foto uitstraalt, mij raakt.
Op de foto staat Vanessa Paradis met een t-shirt van de Sex Pistols.
Ik wist dat ik iets met deze foto wilde.. maar wat?

Nou, dat werd dus een foto op aluminium! En hij is heel gaaf geworden!

Happy!

Mooi he? Ik was erg verrast door de kwaliteit van de foto. Omdat ik de foto van Pinterest had afgehaald, was de grootte en scherpte niet echt perfect. Toch is hier niets van terug te zien in het resultaat. Top! Ik heb deze print mogen ontvangen van Foto op Aluminium en ben heel tevreden over de service en het artikel zelf. Ook het bestellen was een fluitje van een cent.

Je hebt verschillende opties, zoals wit of geborsteld aluminium. Beide opties geven een heel ander effect. Ik heb zelf gekozen voor wit aluminium omdat de weergave van je foto dan heel helder is. Je krijgt dan een heel strak en glad resultaat.
Bij de geborstelde variant zie je meer het ruwe effect van het aluminium, ook erg stoer maar voor mijn foto vond ik wit de beste keuze.
Ook kun je een collage maken of een meerluik, waarbij je foto verdeeld is over bijvoorbeeld 2 of 3 panelen. Ook tof!

Bij https://www.fotoopaluminium.nl/ krijg je prachtige kwaliteit voor een scherpe prijs! Als je je foto graag buiten wilt ophangen is dit ook geen probleem, je kunt kiezen voor een beschermlaag zodat hij ook daar prima kan hangen. Ook is het fijn dat je na je bestelling perfect op de hoogte wordt gehouden hoe het met je order staat. Zo krijg je automatisch een mail wanneer hij in behandeling is genomen, wanneer hij verstuurd is en wanneer hij geleverd wordt.

Ik weet al diverse leuke plekjes voor mijn print, en omdat hij zwart-wit is, past hij ook gemakkelijk overal bij. Zo staat ie erg tof op het donkere hoofdbord in mijn slaapkamer, maar ook de trolley of mijn steigerhouten plank boven de bank vind ik een heel geschikte plek.

Plant terrarium

Ook nieuw; dit mini-ecosysteem in een Kesbeke (augurken) pot. Helemaal hot and happening de laatste tijd! En het leukste is nog; hij is gemaakt door mijn zusje Monique! De planten hoef ik geen water te geven, handig toch!? Door gerecyclede zuurstof, water en voedingsstoffen blijft hij in leven, zonder dat ik er ook maar iets voor hoef te doen. Het enige wat hij nodig heeft is genoeg licht en warmte.Zo’n ecosysteem is heel makkelijk zelf te maken met een aantal benodigdheden zoals onder andere actieve houtskool. Vetplantjes doen het hierin erg goed maar ook varens zijn erg leuk. Wie weet ga ik zelf ook nog eens aan de slag! Lijkt me ook erg leuk in zo’n glazen fles met kurken dop van bijv. Ikea! 🙂

Hanging around

Last but not least, deze gave hangstoel. Ik zag hem wel vaker voorbij komen op Instagram en in woonbladen, maar er zelf een aanschaffen was er nog niet van gekomen. Totdat ik een tijdje terug met mijn zusje naar de ‘Sissy-boy garage-sale’ in Beverwijk ging, waarvoor we waren uitgenodigd. Daar stond hij dan ineens, zielig, in een hoekje, kapot… voor maar 15 euro mocht hij met me mee. Er moest natuurlijk wel wat aan geknutseld worden om hem nog te gebruiken, maar voor dat geld wilde ik dat maar al te graag proberen! Normaal zijn ze namelijk minstens 10x zo duur! Ook mijn zusje scoorde een exemplaar, zij een zwarte.

Helemaal in onze nopjes keerden we terug naar huis. Er moest alleen nog één belangrijk ding gebeuren, buiten het repareren om dan…. mijn vriend moest ik nog zover krijgen dat hij opgehangen mocht worden. Bij thuiskomst kreeg ik een heel harde ‘nee’ te horen. Fail. Owjee… maar, ik zou Laura niet zijn, als ik niet alles voor elkaar krijg, hihi! (A) Na weken zeuren kreeg ik dan eindelijk mijn zin en sinds kort hangt hij mooi te shinen in de woonkamer. Een heerlijke plaid of vachtje erin en klaar. Ik heb er nog geen een keer in gezeten (kat Boow wel trouwens!), maar daar heb ik hem ook eigenlijk helemaal niet voor gekocht. Het is gewoon een beauty om te zien en hij hangt zo gezellig! 🙂 Mee eens?