• November 28, 2021

Eens in de zoveel tijd breng ik een bezoekje aan de kringloopwinkel en regelmatig speur ik wat rond op marktplaats. Ik kan erg blij worden van een mooie vondst, en al helemaal als dat voor een mooi prijsje is! Benieuwd naar mijn favo aanwinsten van de kringloop en marktplaats? Read on!

12501619_788051757991951_2098279348_n

Curaçao traffic sign

13126791_504149869794809_2074160320_nDit verkeersbord komt helemaal uit Curaçao, gaaf he! Een stel had er 2 als ‘souvenir’ meegenomen van hun vakantie op dit mooie eiland maar uiteindelijk te koop gezet op marktplaats. Mijn zusje zag ze en heeft ze allebei opgehaald. Op mijn verjaardag 2 jaar geleden was dit één van haar cadeaus! Ik ben er nog steeds gek op! Zo zie je maar weer, van een ‘tweedehands’ cadeau kun je minstens zo blij worden dan van een nieuwe! Ik wel in ieder geval, zeker bij zo’n stoer item als dit! 🙂

Army style

legerkist-marktplaatsDeze munitiekist scoorde ik via marktplaats. Hij werd aangeboden door iemand die een hele zolder vol had staan, allemaal originele munitiekisten uit het leger. Samen met mijn zusje ging ik (een dorp verderop) kijken naar de kisten die hij had staan. Groot, klein, van staal en van hout.. er was genoeg te zien! Ik hield me in en nam er ééntje mee, mijn zusje scoorde er twee; dezelfde als ik en een langwerpige variant, ook erg stoer!

legerkist-marktplaats-kringloop

Ook in de army style; het gave stoeltje op de volgende foto. Komt oorspronkelijk ook uit het leger. I like it!

Don’t be a prick

13267447_101986180223271_888486412_nHelemaal blij was ik, toen mijn moeder me stuurde dat ze deze grote cactus zag staan bij de kringloop, en dat voor slechts 4 euro. ‘Meenemen!’, was het eerste was ik zei. Hij is van steen/keramiek en dus best een zwaar ding. Ik heb nog gedacht om het te spuiten, maar voorlopig is ie prima zo.

Prikkelbaar

13126897_232051767167778_1394262427_nNog een cactus, alleen prikt deze wél! Op marktplaats zag ik deze cactus voorbij komen, en ik mocht hem voor een mooi prijsje meenemen. Zo gezegd zo gedaan zou je denken.. nou dat viel dus best tegen! Want hoe vervoer je zo’n stekelig ding, en hoe krijg je hem uberhaupt fatsoenlijk de auto in? Met een hoop kranten en karton, en na een aantal keer geprikt te zijn, is het dan toch gelukt, haha!

Rotan stoeltje

stoel-kringloopDit stoeltje zag ik staan bij de kringloop voor 4,50 euro. En hij was rood. Felrood. Maar nadat ik met de zwarte spuitbus aan de gang ben gegaan, was het een mooi zwart exemplaar geworden! Lekker vachtje of kussen erin en chillen maar! 🙂

Stoere shoes

13413363_900179476794156_2074098269_nZijn ze niet geweldig, deze cutie Unickz All Stars? I love them! Normaal kosten deze met de hand bewerkte Converse schoentjes zo’n 80 euro ofzo, maar ik zag ze op marktplaats staan, gloedjenieuw! Ik heb ze voor een veel beter prijsje dan die 80 euro opgehaald en ze cadeau gegeven aan mijn lieve neefje! Super stoer toch?!

Archiefkast

archiefkast-marktplaatsDeze archiefkast tikte ik voor een prikkie op de kop en is erg handig! Er past super veel in, ideaal! Inmiddels staat hij niet meer in de woonkamer maar boven, waar hij functioneert als perfecte opslagplek van een hoop rommeltjes! Op deze foto zie je trouwens ook nog de oude meubels.. haha!

Street sign

carver-marktplaatsDit stoere straatnaam bord uit Amerika vind ik nog steeds super stoer! Ik hou van de oude verroeste look! Dit maakt me in veel gevallen een stuk blijer dan iets spiksplinternieuws!

Mooie items met een verleden.. ja daar hou ik van! 🙂


Wat is jouw favo kringloop/marktplaats vondst?

Liefs xoxo Laura 

Volg Laura | – InstagramFacebook Pinterest –

0