• 01/07/2022

Er was eens een tijd dat ik regelmatig mijn favorieten met jullie deelde… What happend?! Om eerlijk te zijn heb ik geen idee. Des te leuker om te laten zien dat er vanaf nu weer geregeld een favorieten-artikel online zal komen. Vandaag trap ik af met een aantal lente favorieten waar ik niet meer zonder kan. Ben je benieuwd?

Kneipp Arnica producten

Ik weet niet wat het is, maar eens in de zoveel tijd heb ik last van mijn rug. Dan schiet het erin en krijg ik pijn. Dit houdt in de ergste gevallen een paar dagen aan en dan ben ik er vanaf. Zo af en toe slik ik dan iets tegen de pijn, maar om te zeggen dat dit écht helpt… nee. Gelukkig zijn daar de producten uit de Arnica lijn van Kneipp. Producten met Arnica worden gebruikt bij spierpijn, bloeduitstortingen en zere plekken. Verwacht je een wonder? Dan kun je lang wachten! Wil je verlichting? Dan zijn deze producten erg fijn. Ze doen precies genoeg om de ergste pijn te verzachten en verlichting te geven. Dit in combinatie met een stevige massage maakt een hele hoop goed 😉 Oh, en die badolie? Die gooi ik gewoon in mijn voetenbadje, bij gebrek aan een ‘echt’ bad..

(Nep) leren jack

Wat een drama! Toen ik vorig jaar zomer in Winterberg ben geweest heb ik in het hotel mijn leren jasje laten hangen. Nooo! Sindsdien was ik op zoek naar hét exemplaar. Dit was best een grote opgave aangezien ik niet van plan was om veel geld neer te tellen voor een nieuwe. Jassen heb ik zoveel.. Daarnaast ben ik ook vrij klein waardoor jassen vaak te ruim vallen en ook de mouwen zijn vaak te lang. Je begrijpt dus wel dat het een hele struggle was om een waardige opvolger te vinden. Wat ik nooit had verwacht is dat ik deze heb gevonden bij de kringloop. Niets ten nadele van de kringloop – ik kom er graag – maar vaak zijn het toch vooral afdankertjes die daar hangen. Boy was I wrong! Dit leuke jasje kocht ik – jawel – tussen de kinderkleding voor het kleine bedrag van € 5,- Score!

Jil Sander SUNPOP – Arty Pink

Is het roze dan heeft het al een streepje voor. Ruikt het ook nog lekker? Dan ben ik helemaal blij! Alleen al bij het zien van deze nieuwe Jil Sander SUNPop eau de toilette word ik vrolijk. De matte, neon roze flacon valt zeker op tussen al mijn andere exemplaren. Wat een leukerd! Dit is niet de enige, want er is ook nog een blauwe (floraal & houtachtig) en een koraalkleur variant (floraal & vrouwelijk). Ik ga niet teveel verklappen want hiervan komt nog een aparte review online komende week.

W7 Strobe time

Highlighters, ik had hier in het verleden altijd gemengde gevoelens bij. Ik had het gevoel dat highlighter mijn onzuivere huid benadrukt. En dat willen we niet! Gelukkig is deze momenteel wat rustiger en ik merk dat ik er steeds vaker een highlighter bij pak. Dat maakt het geheel net wat meer ‘af’ naar mijn idee. Op het event van de Proefparade mocht ik 2 producten uitzoeken bij de stand van W7, waaronder deze nieuwe (!) Strobe Time! Een palette met maar liefst 4 verschillende tinten highlighter. In dit palette heb je voor iedere look weer een andere kleur. Het pigment is erg goed en binnen no time heb je je jukbeenderen voorzien van een mooie glans. Ik ben fan!

Balea – Jamaica Vibes douchegel

Een fijn doucheproduct kan niet ontbreken tussen mijn favorieten. De laatste tijd heb ik enorm vaak kunnen genieten van deze limited edition douchegel ‘Jamaica Vibes’. Denk aan tropisch zoet, zomer, palmbonen, ananas.. Dat is een perfecte omschrijving van deze douchegel 🙂 Dat ik dit jaar geen douchegel zou kopen (gezien de mega voorraad) vergeten we voor het gemak maar even. Iets met ‘limited’….