• 04/07/2022

Big news: de feestdagen komen eraan 😉 maar dat wist je natuurlijk al lang. Ben je al helemaal klaar met cadeautjes, of kun jij – net als ik – nog wat inspiratie gebruiken? Vandaag laat ik je een aantal hele budgetvriendelijke opties zien die je voor een prikkie kunt scoren bij Kruidvat.

Sinterklaas hebben we inmiddels achter de rug. Nu is het tijd voor Kerst 🙂 Het feest waar ik ieder jaar weer ontzettend naar uitkijk! De gezelligheid, het lekkere eten, samenzijn met familie en stiekem zijn de cadeautjes ook niet heel vervelend. Allemaal leuk en aardig, maar ieder jaar weer dezelfde struggle : wat geef je cadeau en wat vraag je cadeau? Als blogger ontvang ik weleens (beauty)producten ter review dus ontzettend veel zelf kopen doe ik niet meer. #luxeprobleem

Een voordeel hiervan is wel dat ik een hoop dingen kan proberen! Vandaag heb ik dan ook een artikel samengesteld met allemaal budget producten van Kruidvat die misschien wel een plekje op je verlanglijst verdienen. Of producten die wellicht heel leuk zijn om cadeau te doen.

Catch & Shine geurtjes 50ml – € 5,99

Een tijdje geleden mocht ik aanwezig zijn bij een heel tof event van Kruidvat. Hier werd het nieuwe concept ‘Catch & Shine’ gelanceerd. Dit is een collectie met steeds wisselende producten. We konden kennismaken met allerlei toffe, nieuwe producten. Waaronder deze nieuwe geurtjes! Er zijn maar liefst 8 nieuwe geuren te koop, waarvan 4 voor hem en 4 voor haar. Ik heb er inmiddels 2 in mijn bezit en ik ben positief verrast. Oké, de geur blijft niet de hele dag hangen, maar voor deze budget prijs verwacht ik dat ook niet. Ik spray namelijk graag een keertje bij, geen probleem 😉 Een nieuw geurtje is altijd een goed cadeau, dus mocht je nog wat budget over hebben is dit wellicht een leuke optie.

Mocht je er benieuwd naar zijn… Melissa heeft ze uitgebreid getest en er een review over geschreven. Spoiler : één hiervan schijnt een hele goede dupe te zijn van een luxe merk. Meer verklap ik niet. Als je de review leest kom je erachter 😉

Thee – € 0,99

Nog theedrinkers in je omgeving? Kijk dan eens naar de super budget thee van Kruidvat! Een doosje kost slechts € 0,99. Helemaal geen geld als je het mij vraagt. Er zijn diverse smaken te koop bij Kruidvat. Deze 2 theesoorten zijn net nieuw bij Kruidvat! De ‘Chai Zen’ thee is een kruidige en smaakvolle zwarte Chai thee met onder andere kaneel, gember, kruidnagel en vanille. De ‘Beauty’ variant is een fruitige thee met framboosblad, citroenmelisse en vlierbloesem.

Maskertjes – € 0,89

Maskertjes zijn leuk om te geven en om te krijgen 😉 Ideaal om je cadeautje mee af te maken of wanneer je iemand gewoon een lekker me-time momentje gunt. Kruidvat biedt momenteel 8 verschillende soorten maskers, dus er is altijd een masker die je bij je past. Of je nu wat extra hydratatie nodig hebt of juist je gezicht goed wil reinigen, er is van alles. Sheetmaskers, peel-off maskers.. En allemaal super goedkoop!

Catch & Shine Cold pressed soaps  – € 1,99

Let wel op! Deze leuke zeepjes zijn er slechts tot en met week 50! Enne, op is op 😉 Dus als je ze nog wil scoren moet je er snel bij zijn! Ik vind ze super leuk om te zien en de geur is geweldig. Vooral de gele variant, dat is mijn favoriet! En die schattige cupcakes voor in bad?! Die zijn ook te koop tot en met week 50, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat ze heel hard gingen. Kleine kans dat je ze nog kunt scoren, dus vandaar dat ik hier niet dieper op in ben gegaan.

Alle beschikbare geuren van de cold pressed soaps op een rij : Season Orange, Fruity Fruit, Fresh Cut, Citrus Blast en Lavender Lust


Pssst : binnenkort geef ik een hele set met Kruidvat gezichtsmaskers weg, dus houd mijn blog in de gaten!