• 01/07/2022

Op mijn blog en social media deel ik een hoop persoonlijke dingen. Toch houd ik nog heel veel voor mezelf. Hoe de inrichting van ons huis eruit ziet bijvoorbeeld. Time for a change! Vandaag geef ik jullie namelijk een kijkje in onze woonkamer. Ben je benieuwd naar de aankleding van onze woonkamer? Lees dan even verder!

Ongeveer 2 jaar geleden zette ik de stap door mijn kleine en knusse studio op te zeggen en bij mijn vriend in te trekken. Nog iedere dag geniet ik van het samenwonen 🙂 Samenwonen is gewoon erg fijn en een stuk gezelliger dan alleen wonen. Wanneer je thuiskomt is er iemand, en als je naar bed gaat ligt er iemand naast je. Dat zijn toch wel dingen waar ik ontzettend van kan genieten. Wat ik soms wel een beetje jammer vind is het feit dat ik hier ben ingetrokken en het dus in eerste instantie ‘zijn’ woning was, en niet echt ‘onze’ woning. Alles was dus al ingericht naar zijn wensen en voorkeuren die niet helemaal overeen komen met wat ik mooi en prettig vind. Het heeft dan ook een tijdje geduurd voordat ik me echt thuis voelde hier. In grote lijnen is het huis nog hetzelfde, met wat hier en daar wat kleine aanpassingen zoals accessoires.

De laatste tijd ben ik nog wat zoekende met betrekking tot de inrichting van ons huis. Enerzijds zou ik graag van alles willen veranderen hier in huis, maar aan de andere kant lijkt het me beter om te wachten tot we in de toekomst gaan verhuizen. Toch wil ik het huis wat meer ‘ons’ maken en dit doe ik door wat kleine aanpassingen zoals accessoires, en sinds kort ook met een aantal leuke planten in huis. Tot voorheen had ik slechts een paar mini cactussen in huis, maar sinds een tijdje staan er een aantal heuse kamerplanten hier in huis te pronken. Blijkbaar doe ik toch iets goed, want ze zijn nog steeds in leven 😉

Mijn allereerste Pilea, wat een grappige plant is dit toch! En hij – of moet ik zeggen ‘zij’ – heeft al baby’s gekregen, haha. Inmiddels heb ik al een zak potgrond staan zodat ik deze binnenkort kan overpotten naar een grotere pot. Je zou bijna denken dat ik groene vingers heb 😉

Het dressoir met de wandplank erboven, vol met ‘prul’ zoals mijn vriend zou zeggen. Beetje jammer van Rossi daar linksboven, hihi. Mannen en hobby’s… Ik twijfel nog een beetje over de indeling op mijn dressoir. De planten in de terra cotta potten, en die bananenplant in de grijze pot ontving ik via Tuincentrum.nl. Hier heb ik namelijk een aantal kamerplanten mogen uitkiezen, super leuk! Het ziet er meteen een stuk levendiger uit.

Details. Ik vind de combinatie van zwart, wit en hout erg mooi! Teveel kleur hoeft van mij niet zo, met slechts wat kleur accenten vind ik het op zijn mooist 🙂

Hopelijk vonden jullie het leuk om meer te weten over onze woonkamer. De eettafel en tv meubel heb ik weggelaten in het geheel. Persoonlijk zijn dat wel 2 dingen waar ik minder blij mee ben. Als het aan mij ligt zijn dat ook de dingen die we als eerste aan gaan pakken. Nu nog het vriendje zien te overtuigen, haha.


Heb jij ook veel planten in huis staan? Of ben jij ook geen goede planten-moeder 😉 ?