• 01/07/2022

Alweer een tijdje ligt er een hele mooie blush te wachten om gereviewd te worden. Vandaag is het eindelijk de beurt aan ‘Plum Foolery’ van MAC en ik kan niet wachten om ‘m aan jullie te showen! Of zo’n nepperd de moeite waard is lees je in deze review.

Omdat jullie nu misschien denken “huh, een review op maandag ipv de photo diary?” en/of “wat is make-up monday?” zal ik hier even op ingaan zodat jullie niet met deze vragen blijven zitten. Ik heb ervoor gekozen om vanaf nu de photo diary te verplaatsen naar de woensdag. Deels omdat er heel veel bloggers zijn die fotodagboeken op maandag online zetten, maar ook omdat het voor mij fijner is. Als ik zelf op maandag door mijn Bloglovin’ lijstje scroll kom ik ook tig photo diaries tegen. En eerlijk? Daar heb ik niet altijd zin in, niet in die hoeveelheid tenminste 😉 Daarnaast is het gewoon niet altijd prettig om op zondagavond nog de laatste hand te leggen aan mijn photo diary. Zeker omdat ik vaak ook werk, of omdat ik met hele andere dingen bezig ben. Kortom, voor de maandag is het stiekem toch gewoon lekker om al eerder een artikel in te kunnen plannen.

Toen ontstond ook het idee voor ‘Make-up Monday’. Om de week op maandag kun je terecht voor een make-up review!


Aliexpress is verslavend. Diegene het hebben geprobeerd weten waarom 😉 De kleine prijsjes zijn vaak gewoon zo verleidelijk. Ik heb al tig setjes oorbellen ontvangen, kettingen en nog meer van dat soort prul. Het kost geen drol, dus voor je het weet liggen er een hoop items in je winkelmandje. Al een hele poos was ik nieuwsgierig naar deze fake MAC blush. Ik was gewoon benieuwd hoe de kwaliteit zou zijn. Ik bedoel, wat kun je verwachten voor een bedrag van € 1,87 (!!!) Hiervoor was ik bereid om het eens uit te testen.

Mijn geduld werd wel op de proef gesteld want ik moest in totaal toch zeker anderhalve maand wachten op deze blush. Helemaal blij was ik toen ik dan eindelijk deze blush aantrof in mijn brievenbus. Helaas van korte duur want ik zag meteen een scheurtje in de verpakking. Nooo! ‘Gelukkig’ was het alleen de verpakking, de blush zelf was nog in goede staat.

Mijn mening

Ik vind deze blush boven verwachting goed. Het pigment is prima en er komt ook echt genoeg kleur vanaf. Deze blush is prettig aan te brengen en is goed op te bouwen. De verpakking wijkt wel een beetje af van de originele MAC blushes. De sluiting is anders en de hele uitstraling oogt goedkoop. Dat zie en voel je, maar at the end gaat het om de blush zelf. En die is dik in orde! Voor dit kleine bedrag heb je een hele mooie blush. Yes, ik ben er blij mee 🙂

Prijs en verkrijgbaarheid

Zoals ik hierboven al zei heb ik deze blush gekocht voor maar € 1,87 op Aliexpress. Helaas zijn deze niet meer te koop bij dezelfde verkoper. Vaak gaat het bij Aliexpress om partijen, dus het assortiment kan per moment en verkoper enorm verschillen. Mocht je deze, of een vergelijkbare blush willen scoren raad ik je aan om dus gewoon eens rond te kijken op Aliexpress of wellicht Ebay. Grote kans dat je een andere verkoper vindt die ze verkoopt.