• 01/07/2022

Naast make-up, snoep en nieuwe kleding zijn er nog een hoop dingen waar je mij blij mee kunt maken. Een nieuw paar schoenen is hier het perfecte voorbeeld van! Daarom wil ik je maar al te graag kennis laten maken mijn allernieuwste sneakers van Est1842, ben je benieuwd?

Waar de kleur ‘groen’ eerst not my cup of tea was, vind ik deze kleur nu helemaal leuk. Mits het een donkere kleur groen is die neigt naar legergroen. Sinds kort heb ik namelijk ook een jas in deze kleur en vind ‘m zo tof! Mijn nieuwe sneakers van Est1842 passen hier perfect bij! Wat betreft kleur koos ik eens een keer voor wat anders dan standaard zwart of blauw, en achteraf ben ik hier zo blij mee.

Goed nieuws; ik mag mezelf één van de Est1842 #influesters noemen! Daarom mocht ik namelijk een kijkje in de webshop nemen en – met moeite – een mooi paar uitkiezen. Waarom ik zeg “met moeite”?! Er waren een groot aantal kanshebbers 😉 Kiezen is niet mijn sterkste kant, hihi. Toch ben ik mega blij met mijn keuze. Ik besloot eens niet voor veilig zwart te gaan, maar eens een kleur te kiezen waarvan ik nog geen enkel paar in mijn bezit heb. Missie geslaagd, ik ging voor de ‘Velcro sneakers‘ in deze stoere, groene kleur.

Wat ik persoonlijk ook een bijzonder detail vind is de klittenbandsluiting. Ergens doet me dit denken aan vroeger 😉 als kind droeg ik dat namelijk ook. Toch zie je deze modellen ook steeds meer terugkomen, tegenwoordig ‘mag’ het weer!

Good to know:

  • de sneakers zijn zowel van binnen, als van buiten helemaal van leer
  • hierdoor lopen ze uit en vormen ze naar je voet
  • de zool is uitneembaar
  • dit model heeft een normale pasvorm

Ik ben helemaal happy! De kleur is tof en matcht goed met mijn nieuwe jas. Met deze kleur heb je ook echt eens wat ‘anders dan anders’. De klittenbandsluiting geeft een speels effect, maar ook gemak met aan- en uitdoen. Ondanks de kleur kan ik deze sneakers toch vrij makkelijk combineren. Het is namelijk geen hele opvallende kleur.

Prijs en verkrijgbaarheid

Binnen een paar muisklikken kan dit paar al van jou zijn 😉 Je shopt ze heel makkelijk online bij est1842 en voor een bedrag van € 89,95 zijn ze van jou. Dit model is ook verkrijgbaar in taupe, blauw en zwart.