• 01/07/2022

Het duurt niet lang meer, kerst 2020. Een van de eerste dingen waar je aan denkt bij het woord kerst is toch wel de kerstboom. Maar.. anders dan andere jaren heb ik dit jaar eens géén zin om de kerstboom op te zetten. Maar helemaal geen kerst in huis? Nee, dat kan natuurlijk ook niet. Benieuwd wat mijn ‘kerstboom’ is dit jaar? Lees dan snel verder!


Dit hier links is de kamerden. Ik vind de vorm zo leuk! Een stuk hipper en leuker alternatief op de traditionele kerstboom, als je het mij vraagt. De open stukken en de takken die zo horizontaal lopen spreken me aan.

Kerstversiering


En ja, ook de kamerden moet eraan geloven; hoppa, wat kerstversiering erin!

Deze leuke hangers koop je voor een prikkie bij de Zeeman, aanrader!

Ik ben niet echt een heel kleurrijk persoon. Begrijp me niet verkeerd, ik ben hartstikke vrolijk enzo hoor haha maar in mijn interieur hou ik meer van naturel, basic met hier en daar een toefje kleur. Geen bonte kermis voor mij! Zwart, wit, hout, groen en goud zijn de tinten die je bij mij wel het meeste terugziet.

 
Deze leuke sterrenslinger kocht ik vorig jaar bij de Hema. Zo ook nog een leuke met gouden rondjes, maar waar ik die gelaten heb.. haha! Nog even naar op zoek dus! 🙂


Valt het op dat ik slingers leuk vind? Haha, het leven is een groot feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen! Nou, bij deze dus! 😉 Deze lieve vogeltjes-slinger heeft ook even in de kamerden gehangen, maar heeft inmiddels een plekje gekregen op mijn kast. Geeft weer een leuk contrast met het zwarte staal.
De leuke ster naast de kast voegt ook weer wat kerst toe in huis. Hij komt van de Hema en ik versierde hem met een eucalyptus takje en een bessentak. Cute, toch?

Binnenkort nog meer kerst toevoegen in huis, wat gezellige lichtjes hier en daar en nog wat versiering. Zo bestelde ik gisteren bij More Than Canvas nog een leuke old look canvas poster met een kerstboom erop. Die gaat ook zeker een mooi plekje krijgen!

Leukerd he! En psst, hou mijn instagram in de gaten; ik ga heel binnenkort een leuk pakketje weggeven waar onder andere deze poster bij zit!

Eén ding is duidelijk: geen traditionele kerstboom in huis wil niet zeggen dat het hier niet gezellig wordt! 😉 Integendeel! Wij maken er weer een gezellige kerst van met lieve vrienden en familie. Ik heb er al zin in!