• November 28, 2021

Het Laatste Tafeltje is een begrip die ik al bij een aantal andere bloggers voorbij heb zien komen. Ik ben gek op eten, en helemaal op uiteten dus hier wilde ik meer van weten! Zo gezegd, zo gedaan 😉 Ik deel vandaag mijn ervaring met het concept van Het Laatste Tafeltje. Ben je benieuwd?

img_5676

Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is eigenlijk wat de naam al doet vermoeden. Je boekt dus letterlijk het laatste tafeltje. En wat dit concept nu juist zo leuk maakt is het feit dat je met flinke korting kunt uit eten. Wie wil dat nou niet?! Mijn vriend en ik bijvoorbeeld kijken vaak naar acties als we iets leuks willen doen. Zo sparen we voor korting van de Efteling, maar besparen we ook wanneer we een weekendje weg gaan. Waarom dan niet óók op uiteten besparen?! Het laatste tafeltje maakt dit een stuk makkelijker 😉

Het concept van Het Laatste Tafeltje houdt dus in dat je dagelijks kunt zoeken naar de beste deals bij de beste restaurant in jouw buurt. Krijg je het tijdens de lunch in je bol om te gaan uiteten? No problem! Check de site van Het Laatste Tafeltje en wie weet zit jij diezelfde avond nog bij een tof restaurant met soms wel 50% korting. Score!

Good to know: de drankjes zijn altijd exclusief. Tenzij je all-in boekt.

 

logo_zwart_hlt

Tegen lekker eten zeg ik nooit nee. Je begrijpt dus dat ik maar al te graag uit eten ga. Een vriendinnetje van mij vertelde laatst nog dat uiteten gaan met haar man zo lastig is omdat hij weinig lust. Toen ik de vraag kreeg of ik eens wilde kennismaken met Het Laatste Tafeltje wist ik meteen wie ik mee ging nemen 😉 #sorryboyfriend

We hadden al een date gepland staan, net zo gezellig om hier meteen een etentje achteraan te plakken. In de middag kwam ze bij mij en toen pakten we meteen de laptop erbij. We zochten naar alle deals in Noord-Brabant en keken naar mogelijke opties. We besloten uiteindelijk voor een restaurant te gaan waar ik jaren geleden weleens ben geweest. First Floor in Eindhoven. Een redelijk veilige keuze, hihi, maar daardoor niet minder leuk. Ik wist namelijk dat de locatie erg tof is, je kijkt zo uit op de markt. Lekker mensen kijken dus! Bij onze deal hoorde een verrassingsmenu, dus zo hadden we toch nog een beetje verrassingseffect!

Boeken

Dit gaat eigenlijk heel makkelijk. Je kiest eerst een deal en klikt vervolgens op ‘bekijk nu’. Check goed of de aanbieding voor 1 of 2 personen is, dit kan per aanbieding verschillen. Verder is het aan te raden om alles even goed door te lezen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mijn vriendin is namelijk zwanger, dus een wijnarrangement is niet zo’n strak plan 😉

Vervolgens kies je het aantal en reken je af. Dit kan makkelijk en veilig via Ideal, PayPal of Creditcard. Of zoals ik heb gedaan, met tafelcredits. Deze kun je iemand cadeau doen – of krijgen – of zelfs verdienen. Super easy!

img_5681

Dit was ons uitzicht. We keken uit op de markt van Eindhoven. Genoeg te zien dus 😉

First floor

img_5679

Zoals ik al schreef hadden we gekozen voor een 4-gangendiner bij First Floor. Toen we aankwamen in het – compleet lege – restaurant kwam al gauw een medewerker op ons afgelopen. Ik gaf aan dat ik gereserveerd had via Het Laatste Tafeltje. Al vrij snel zei de vrouw dat ze geen reservering had staan onder mijn naam, laat staan via Het laatste tafeltje. Vreemd! Ik pakte mijn mailtje erbij met de bevestiging en ze ging het navragen aan een collega. Die wist ook van niks, dus toen besloot ze haar leidinggevende te bellen. Even later bleek het toch in orde te zijn, maar vreemd genoeg was ze toch niet op de hoogte.

Uiteindelijk konden we plaatsnemen en waren we het al snel vergeten. De bediening was erg vriendelijk en kwam geregeld een praatje maken. Mijn vriendin is zwanger dus dit hebben we vooraf doorgegeven en ook hier werd netjes rekening mee gehouden. Super!

img_5680

img_5678

Voorgerecht : duckroll met een mega lekker sausje!

img_5677

Te lekkere burger, zo mals en sappig. Halverwege heb ik het broodje laten liggen, hihi. Werd me een beetje veel..

img_5675

Dit dessert verdient wel een plekje in dit artikel. Bananen ijs, slagroom en een brownie. Lekker hoor!

Mijn ervaring met Het Laatste Tafeltje

Ik vond het erg leuk kennismaken met een heel tof concept. Als ik kan besparen op uitjes – zoals uiteten – dan doe ik dat graag. Ik ben er dus vrij zeker van dat ik dit nog eens ga doen. Mocht ik weer eens spontaan uiteten willen ga ik hier zeker even kijken.

Mocht je nou ook eens willen kennis maken met Het Laatste Tafeltje dan zou ik het leuk vinden als jij je aanmeldt via mijn link. Bij elke 5 mensen die zich via mijn link aanmelden én een boeking doen ontvang ik € 25,00 tegoed. Free food!


Zou jij dit weleens willen proberen? Gun je mij die credits? Zo ja, gebruik dan mijn link.. 😉

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest
* dit artikel betreft een samenwerking

0