• November 27, 2021

Afgelopen week begon ontzettend leuk en eindigde nóg veel leuker! Ik kreeg een nieuwe coupe, ging 2 x naar de bios, had lekker veel quality time en heb ook nog zitten kokkerellen. Je leest en ziet alles weer in deze nieuwe ‘Mijn week x 4’.

img_3018

Dat ik het deze week wat rustiger zou krijgen was een fijn vooruitzicht. Ik begon met een vrije dag, maar toch stond ik al mega vroeg naast mijn bed. Ik bracht namelijk mijn vriend naar zijn werk zodat ik de auto kon gebruiken. Ik reed namelijk met een vriendin naar den Bosch voor een middagje shoppen en een bezoekje aan Cosmo Hairstyling den Bosch. Ik heb de hele dag vastgelegd in een plog, mocht je deze nog niet hebben gezien; klik!

Daarna was het 4 dagen bikkelen! Ik heb zo’n 34 uur gemaakt en 4 dagen tijd, dus toen ik vrijdagmiddag eindelijk mijn weekend kon omarmen was ik heel blij 🙂

Zaterdag was een lekker rommeldagje. Ik deed in totaal 4 (!!) wasjes die dag, ruimde een hoop op en poetste het huis. Ik heb mijn hele beauty stash eens onder handen genomen en een hoop uitgezocht. Voelt zo fijn! Even alles uitzoeken, dingen weggooien of apart leggen om weg te geven bijvoorbeeld. Mijn beauty hoekje ziet er weer mooi en netjes uit, oh en stofvrij hihi. Verder deden we wat boodschappen, hield ik me ontzettend in bij de Action en verder deden we weinig. Ook weleens lekker, niet teveel ‘moeten’ in het weekend.

Op zondag kon ik gelukkig lekker uitslapen en dat heb ik gedaan! Heerlijk om daarna gewoon nog even te blijven liggen. Gewoon niks doen, behalve liggen. Genieten! Daarna heb ik mezelf naar de bank verplaatst, hihi. Blogjes gelezen, blogjes geschreven met op de achtergrond een paar mooie natuurfilms. Ik kreeg het in mijn bol en besloot de keuken in te duiken. Hier maakte ik een lekkere kaneelkoek van Nicole’s Choice, en vervolgens ook nog een verse pompoensoep. Nomnomnom! Eind van de middag maakten we nog een lekkere wandeling, en dat was eigenlijk hoe mijn zondag eruit zag. Een combinatie van bloggen, genieten van de rust, een beetje kokkerellen en vooral niet te veel. Dit moet ik vaker doen!

In ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

img_2962

Ik vroeg laatst op Instagram wat jullie doen bij een baaldag. Heel veel van jullie gaven aan dat wandelen wel prettig kan zijn. Even wat frisse lucht pakken en bewegen. Ik ben meteen de deur uit gegaan afgelopen week. Kenzo mee en wandelen maar. Hij begon er zelfs van te kwijlen, haha! Nog nooit gezien bij hem.

img_3030

Hoewel we niets zouden aan doen aan Valentijnsdag – en ik me hier ook niet aan gehouden heb – kwam mijn vriend toch thuis met een bosje bloemen. Happy!

img_3037

Ik maakte voor het eerst ever een verse pompoensoep. Wat achteraf nog een hele klus bleek te zijn haha. Man, die pompoenen zijn hard joh. Kwam een hoop snijwerk aan te pas! Maar het resultaat mocht er zijn, want het smaakte erg lekker.

img_3038

Onze zondag in 1 foto, haha. Oké, dat is niet helemaal waar. We hebben ook een flinke wandeling gemaakt en ik heb lekker zitten kokkerellen. Naast pompoensoep maakte ik ook kaneelkoek van Nicole’s choice, nomnom!

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Naar Comso Hairstyling om mijn haar te laten knippen.
 • 2 x naar de film! Naar Ron Goossens & naar John Wick 2.
 • Wandelen en mijn gedachten verzetten, even helemaal niks.
 • Eindelijk een boel slaap en rust kunnen pakken. Even lekker bijtanken!

4 artikelen die me zijn bijgebleven

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • spanning
 • rust
 • quality time
 • ontspannen

Tell me, hoe was jouw weekend?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter – Pinterest

0