• November 28, 2021

Afgelopen week begon eigenlijk heel gewoontjes en eindigde met iets super tofs! Zo had ik een vergadering op mijn werk, ging naar mijn eerste assertiviteitstraining, en verder was ik lekker druk met het huishouden, ook had ik een gezellige pizzarette-avond met vrienden, en als klap op de vuurpijl boekten we dan eindelijk tickets naar Bali. Al met al een hele fijne week! Kijk je weer met me mee?

Maandag was voor mij ‘weekend’ aangezien ik net een werkweekend achter de rug had. Toch had ik weer genoeg plannen, dus relaxen was er niet bij voor mij. In de avond moest ik ook nog richting het werk vanwege een vergadering.. meh! Hoewel ook dat erbij hoort kan ik wel leukere dingen verzinnen, hihi 😉

Dinsdag was de eerste dag van mijn assertiviteitstraining. Enorm spannend, maar ik was er klaar voor! Er werd al verteld dat de eerste keer het meest ‘heftig’ en zwaar zou worden, en dat heb ik zelf ook zo ervaren. Iedereen heeft natuurlijk een eigen verhaal en problemen en dat maakt toch wel indruk op je. Toch heb ik er wel vertrouwen in en weet ik zeker dat ik er wat aan ga hebben. Mentaal was ik echt gesloopt hierna, maar helaas was er geen tijd om even ‘bij te komen’ want ik moest na de training vrijwel meteen richting werk. Het werken viel me wel een beetje tegen eigenlijk, want mentaal was de training best zwaar geweest.

Omdat ik graag weer bij mama op bezoek wilde gaan stapte ik afgelopen week weer in de auto richtig Duitsland. Het gaat iedere keer weer een beetje beter als ik haar zie, super fijn om te zien. We hebben lekker kunnen kletsen en nog even een uitstapje gemaakt richting de ziekenhuiskantine. Spannender wordt het niet hoor 😉 Om de dag af te sluiten ging ik nog een hapje eten met papa en daarna reed ik weer richting huis. Onderweg luisterde ik gezellig naar een boek via Storytel. Echt een uitkomst hoor, ik heb nu al 3 boeken ‘gelezen’ binnen 1 maand tijd. Dat is meer dan het afgelopen jaar bij elkaar, hihi.

Stiekem keek ik weer enorm uit naar het weekend. En dat terwijl er ook minder leuke dingen op de planning stonden.. We hadden namelijk bedacht dat het weleens goed zou zijn als we de keuken eens een flinke beurt zouden geven. Even alle kastjes uitruimen, dingen weggooien, schoonmaken en weer herinrichten. Echt van die rot klusjes dus, maar soms wel nodig.. Uiteindelijk kwamen we nog tijd te kort want het bleek een grotere klus dan gedacht. Gelukkig kwamen er eind van de middag vrienden om ons te verlossen van deze rotklus, hihi. We hadden afgesproken om samen te gaan pizzaretten (is dat een woord?). Anyway, het was super gezellig! We hebben onszelf volgepropt met een heleboel pizza’tjes en gezellig gekletst. En mijn kleine babyvriend was er ook bij, jeej. Blijft bijzonder zo’n klein hummeltje. Ik heb nog lekker kunnen knuffelen en de fles gegeven. *Rammel rammel*

Wat er voor zondag op de planning stond? Niks! Althans, dat was vooraf de bedoeling. Uiteindelijk hebben de toch nog de laatste hand gelegd aan de keuken zodat deze helemaal klaar zou zijn. Nu kunnen we er voorlopig weer tegenaan 😉 De rest van de dag heb ik op de bank gehangen, aan mijn blog gewerkt en lekker uitgerust. Ook hebben we onszelf nog wat verdiept in onze vakantie deze zomer. We willen namelijk naar Bali, dus er moest nog een hoop gepland en uitgezocht worden. Uiteindelijk hakten we in de avond de knoop door en boekten we alvast onze tickets <3 Super excited!

Mijn ‘Mijn week x 4’ deel ik iedere week:

 • 4 foto’s van de afgelopen week. Foto’s die er voor mij écht uitspringen en die ik gewoon moet delen
 • 4 blijmakers
 • 4 artikelen die me zijn bijgebleven
 • 4 steekwoorden die mijn week omschrijven

4 foto’s van afgelopen week:

Ik stuurde mijn vriend op pad om mijn pakket op te halen! Van mijn geheime aanbidder nog wel.. 😉

Hierin vond ik een mega leuk perspakket van The Body Shop! Met deze nieuwe geur en 2 heerlijke lipbalms <3 Super leuk zo’n verrassing.

Dan een foto die weergeeft hoe het er hier ook aan toegaat 😉 Niet alles is geposeerd en bewerkt, soms lig ik gewoon lekker zo op de bank in mijn kloffie. En ook dat deel ik gewoon, hihi.

Ik ging vorige week weer aan de slag met een heleboel foto’s te maken. Het blijft zo leuk om te doen! De foto hierboven maakte ik om mijn nieuwste lingeriesetje met jullie te delen #nospon! Gewoon zelf gekocht bij de Primark.

4 artikelen die me zijn bijgebleven:

4 blijmakers van afgelopen week:

 • Meedoen aan de assertiviteitstraining was best een grote stap voor me.
 • Gezellig weer bij mama op bezoek gaan.
 • Met vrienden pizzaretten en knuffelen met baby Vince.
 • Vakantievoorbereidingen voor Bali. Tickets zijn alvast in the pocket. Yes!

4 steekwoorden die afgelopen week omschrijven:

 • Plezier
 • Confronterend
 • Voorpret
 • Gezelligheid

Heb jij een fijne week achter de rug? Ook al met vakantie bezig of nog niet?

Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

0