Geen widgets gevonden in de zijbalk
My Summer Essentials

Het lijkt erop dat de zomer nu echt op z’n best is! We kunnen inmiddels langer dan 1 dag genieten van mooi weer, yay! Er zijn een aantal items waar ik niet zonder kan deze zomer. Omdat ik niet de flauwste ben deel ik ze graag met je.

Ik ben gek op de zomer! Wat mij betreft is alles beter in de zomer. Het zonnetje die me een zongebruinde huid geeft, de ijsjes die niet aan te slepen zijn, en gewoon de hele sfeer in de zomer. I love it! Geregeld zit ik met verse watermeloen in de zon te genieten. Er zijn een aantal dingen die voor mij onmisbaar zijn in de zomer. Producten die het wat mij betreft allemaal net een beetje beter maken 😉

Batiste droogshampoo Bloom

In de zomer wordt mijn haar wat sneller vet dan normaal. Ik was mijn haar zo’n 2 keer per week. In de zomer is het soms na een dag of 2 alweer vettig. Droogshampoo is voor mij onmisbaar. Standaard zit er wel een spuitbus in mijn tas. Better safe than sorry!

Australian Gold

Dat je je huid goed moet beschermen als je de zon ingaat wist je natuurlijk al. Mocht je nog een fijne zonnebrand zoeken die ruikt naar vakantie, stop dan met zoeken. Australian Gold heeft het allemaal. Mooie vormgeving, goede bescherming en vooral een heerlijke geur. Als ik deze op heb kan ik niet stoppen met snuffelen, hihi.

Flamingo rietjes – Xenos

Zeg nou zelf, flamingo rietjes maken ieder drankje toch een stukje leuker?! Ik vind ze echt té leuk. Men neme een glas ice tea, heel veel ijs, afgemaakt met een schijfje citroen en zo’n leuke flamingo en klaar is kees. Ja, deze rietjes heb je écht nodig…

Samsung Powerbank 9500 mAh

Een powerbank is in principe niets nieuws, maar wel enorm handig. Deze mooie witte Samsung powerbank is mijn allereerste powerbank en ik ben er zo blij mee! Ik ontving deze van GSMpunt om te testen en kan eigenlijk alleen maar positief zijn. Ik kan mijn telefoon meerdere (!!!) keren opladen hiermee. Binnen 2 uur is mijn telefoon van 15% naar 100%, waar ik ook ben op dat moment. Dit model is wat groter, maar daardoor kun je er ook veel meer mee. Met deze powerbank heb je echt kwaliteit en daar wil ik best wat meer voor betalen. Deze powerbank is al meerdere keren mijn redder in nood geweest. Zo heb ik ‘m eens meegenomen toen we een dagje weg waren en ik geen ‘gewone’ lader bij de hand had. Ideaal ook wanneer je een dagje aan het zwembad ligt, of aan het feesten bent bij een leuk festival. Met deze powerbank kom je nooit zonder batterij te zitten.

Watermeloen telefoonhoesje AliExpress

Maak de zin af… Bij de zomer hoort : een zomers telefoonhoesje! Ik ben gek op watermeloen. Of het nu watermeloen snoepjes zijn, verse watermeloen, of watermeloen op mijn telefoonhoesje. Watermeloenen zijn the bomb. Deze leukerd bestelde ik voor nog geen euro op AliExpress en zit al een paar weekjes om mijn telefoon. Watermeloen, I love you!

Zomerse drankjes – Jillz, Mort Subite & Liefmans

Ik ben geen wijndrinker, nooit geweest ook. Mij maak je erg blij met een ander soort ‘vrouwendrank’. Namelijk Liefmans, Jillz en Mort Subite (kriek). Lekker zoet, en het liefst met heel veel ijs. Tja, wat kan ik hier verder nog aan toevoegen?! Ze zijn gewoon ontzettend lekker en smaken het beste ijs- en ijskoud terwijl het lekker warm is buiten. Oh, en ben je nog op zoek naar écht lekkere kriek?
Mort Subite is the best.


Door admin