• 01/07/2022

Brrr, laat de truien en vesten voorlopig nog maar in je kast hangen. Op het moment is het zo koud dat ik voorlopig niet zonder kan. Dus daarom heb ik ook maar gelijk 2 nieuwe items aan mijn kledingkast toegevoegd!

Ik had nog nooit eerder bij Sans Online besteld dus het werd hoog tijd! Heb al meerdere positieve reviews gelezen dus nu was het tijd om zelf een mening te vormen 🙂

Vrijwel meteen wist ik dat ik wel zou kunnen slagen bij deze webshop aangezien ze beschikken over een ruim aanbod van diverse merken. Een aantal merken die mij bijvoorbeeld aanspreken zijn : Vero Moda, Only, Pieces, DEPT en Object. Sounds good to me!

Ik zou geen koopjesjager zijn als ik niet eerst bij de SALE-afdeling zou kijken. En ja hoor, ik zag een hoop leuks voor nog leukere prijsjes. Uiteindelijk voegde ik 2 items toe aan mijn winkelwagen. Een roze trui van het merk Jacqueline de Yong, en een shirt met lange mouwen van Object. Yeah, me happy.

Prijs € 14,95

Beide items zitten fijn! Vooral die witte, sluit mooi aan ook bij de mouwen. Ondanks dat ik altijd XS bestel zit kleding vaak nog wat wijd. De witte top heeft een heel glad en fijn stofje, maar dit was lastig vast te leggen 🙂

Prijs € 16,95

Al met al ben ik zeer tevreden over Sans Online. Ik bestelde dinsdagavond, en donderdagmiddag had ik alles in huis. Prima geregeld. Ook handig dat je online je bestelling kan volgen. Vind ik persoonlijk altijd een pluspunt.