• 01/07/2022

Ken je dat? Je hebt iets nieuws en je bent op slag verliefd? Je kunt niet stoppen met ernaar te kijken, je wil dit item aan iedereen laten zien, inclusief kriebels in je buik? Dat dus! Dat gevoel heb ik als ik naar mijn nieuwe horloge kijk. Met trots presenteer ik jullie vandaag mijn nieuwe liefde.

In ‘blogland’ is Daniel Wellington heel bekend. Sterker nog, menig blogger is in bezit van zo’n beauty! Nu mag ik mij sinds kort ook heel gelukkig prijzen, ik heb er ook een! Namelijk een ‘Classic St Mawes’ met rosé kleurige details.

Als ik dit horloge in 4 woorden zou moeten omschrijven dan wordt het; stijlvol, klassiek, chique en tijdloos. Wat kan ik hier nog aan toevoegen? Ik vind het een mooi horloge die niet te overdreven aanwezig is. In eerste instantie twijfelde ik over de steentjes, omdat ik niet goed wist of het dan een te hoog ‘bling bling gehalte zou hebben. Met een kloppend hart opende ik het doosje, en het eerste wat ik dacht was; wauw! Helemaal niet too much, dit horloge was perfect! Ondanks mijn smalle polsen is dit horloge niet te groot. Hier heb ik helaas al snel last van. Ik hoef het horloge niet eens op het laatste gaatje te doen 😉

Details
Het rosé in combinatie vind ik erg mooi. Normaal gesproken zou ik al gauw gaan voor – veilig – zwart, maar dat besloot ik deze keer niet te doen. En ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan 🙂 Ook besloot ik voor rosé kleur te gaan, puur omdat ik hier nog maar weinig sieraden van heb. Rosé kleurige sieraden zijn op dit moment helemaal hot, en wat mij betreft is dat ook geheel terecht. Het oogt chique!

Ook aan de details is gedacht bij Daniel Wellington. Zoals je ziet op onderstaande foto zijn de intialen van Daniel Wellington verwerkt op het horloge. Deze zie je vervolgens ook weer terug op het bandje. It’s all about the details!

Voor de horloges van Daniel Wellington is gebruik gemaakt van kwalitatief mooi en stevig leer. Hoe dit bandje er over een tijdje uit zal zien is voor mij nog even afwachten, maar ik hoor/lees niets anders als positiefs hierover!

Verzending & verpakking
Mijn horloge deed er ongeveer 4 á 5 werkdagen over om bij mij te komen. Ongeduldig als ik ben kon het me niet snel genoeg gaan hihi. Mijn horloge zat goed verpakt in een soort kartonnen envelop. Hierin zat bovenstaand doosje. How cute! Als zoiets binnenkomt voel je je echt een beetje jarig hoor 🙂 Net een cadeautje.

Prijs & kortingscode
Voor zo’n horloge betaal je wel iets meer dan een paar tientjes, namelijk € 159,- Maar naar mijn mening heb je dan ook iets bijzonders. Maar met het oog op de feestdagen kan ik je iets heel leuks vertellen! Ik heb namelijk een kortingscode van maar liefst 15% voor jou. Vul ‘simplynspecial’ in tijdens het bestellen en je ontvangt een vette korting. Dus weet je nog niet wat je moet vragen voor de kerst? Tip je vriend en wie weet ligt er binnenkort zo’n pareltje op jou te wachten onder de kerstboom 😉