• 01/07/2022

Steeds vaker ontvang ik (pers)pakketjes van een merk of webshop. Maar soms zit er iets heel bijzonders tussen. Dan merk je meteen dat er ontzettend veel zorg en aandacht aan besteed is. Zo’n gevoel kreeg ik bij het openen van het pakket wat ik van DRKS ontving. Echt een cadeautje, alsof ik jarig was. Ben jij nu ook heel benieuwd wat er in mijn pakketje zat en welke DRKS sieraden ik ontving?

‘Van je hobby je beroep maken’ is een perfecte omschrijving van de manier waarop DRKS is ontstaan. Dat is namelijk precies wat Miriam deed nadat ze stopte met haar functie als advocaat en – eindelijk – fulltime kon doen wat ze het liefste doet; sieraden ontwerpen. Ze mag zich dan ook trots designer én founder noemen van DRKS.

Heel eerlijk gezegd voel ik me best speciaal dat ik ook 2 mooie items heb mogen ontvangen. Ik bedoel, hallo! Ik?! Nog steeds voelt het bijzonder en speciaal als ik spullen ontvang voor mijn blog om te reviewen. Thanks again Miriam.

Verpakking
De verpakking was ontzettend mooi. Alles zat verpakt in een ruime doos met papier, vervolgens trof ik de twee pakjes aan. Het waren net cadeautjes, je kon echt zien dat er aandacht aan besteed was. Ongeduldig als ik was wilde ik alles het liefst meteen openmaken, maar helaas moest dat wachten tot ik foto’s had gemaakt 😉 Dat is soms wel balen hoor, het stelt je geduld in ieder geval op de proef!

Wat ik ook wel bijzonder vind om te vermelden is dat deze sieraden en de verpakking speciaal voor mij gemaakt en geselecteerd zijn. Ook het kaartje met de persoonlijke tekst in het doosje vind ik erg leuk.

Royal Felt Kate Grijs – € 109,-
Ik ontving een armband die werkelijk prachtig is. Zeker niet alledaags, maar heel speciaal. Deze armband zou ik dragen met de feestdagen, bij een/mijn verjaardag, of naar een bruiloft. Het betreft een vilten band die bezet is met zoetwaterparels, silver lined glaskraaltjes en preciosa kristallen. De kleuren vind ik erg mooi en ook goed te combineren. Als ik deze armband draag houd ik de rest rustig wat betreft kleding en/of sieraden. Deze armband is wat mij betreft een echte eyecatcher!

Deze armband is op 2 manieren te dragen. Met het bijgeleverde satijnen lint, of door middel van de sluiting. Bij een polsomtrek tussen 14 en 17,5 cm staat deze armband het mooiste. Mocht je een andere maat willen of specifieke voorkeuren hebben kun je dit tijdens het bestellen allemaal aangeven.

Oorbellen Lilly Black – € 79,-
Naast een armband ontving ik ook een wit doosje met 2 hele bijzondere oorbellen erin. Namelijk de Lilly Black oorbellen. De ondergrond van deze oorbellen is van kant in een champagnekleur. Deze oorbellen zijn met dezelfde mooie kralen en parels. Het haakje is van zilver, good to know!

Persoonlijk zijn dit geen oorbellen die ik zelf zou kiezen. Meestal draag ik wat minder opvallende oorbellen, en dat is met deze onmogelijk. Opvallen zul je, als je deze speciale oorbellen draagt!


Omdat de oorbellen niet helemaal mijn smaak zijn en Miriam ook voorstelde dat ik eventueel iets weg mocht geven leek het mij wel om volgende maand deze oorbellen te verloten. Dan bestaat mijn blog alweer 1 jaar en vind ik het tijd om één van jullie blij te maken hiermee. Mocht je nu verliefd zijn geworden raad ik je aan om mijn blog in de gaten te houden 😉

Of als je geen geduld hebt en verzekerd wilt zijn van een handgemaakt item die helemaal aan je wensen voldoet, neem dan zeker een kijkje op de website van DRKS. Met de code ‘love10’ ontvang je 10 % korting op je aankoop!