Geen widgets gevonden in de zijbalk
New in | Horloge van Violet Hamden

Eerlijk is eerlijk, horloges droeg ik voorheen nauwelijks. Deels in verband met werk, maar ook omdat ik gewoon weinig sieraden draag aan mijn polsen. Time for a change! Sinds ik een super mooi horloge van Violet Hamden ontving zijn we bijna onafscheidelijk! Het horloge hangt bijna dagelijks aan mijn pols te pronken. Hoog tijd om jullie uitgebreid kennis te laten maken met mijn nieuwe aanwinst.

Waar ik niet zonder kan zijn oorbellen. Er móet gewoon iets in mijn oren zitten, anders voel ik me zo kaal. Waar ik wel prima zonder kan zijn ringen, armbanden en horloges. Slechts een enkele keer draag ik iets om mijn polsen, of aan mijn vingers. Beetje saai, I know. Toch werd ik super enthousiast van de prachtige horloges die ik steeds via Instagram voorbij zag komen. Super tof vond ik het dan ook dat ik er één mocht ontvangen. Yay!

Toen begon de grote zoektocht naar het ‘beste’ model voor mij. Ging ik voor goud, of voor zilver? Kleur of gewoon zwart? In eerste instantie had ik mijn oog laten vallen op een horloge met een legergroen bandje, maar dat is ‘m toch niet geworden. Zwart leek mij het makkelijkste om te combineren, dus mijn keuze was snel gemaakt. Ik ging voor compleet zwart. All black everything 😉 Ik vind zwart gewoon gaaf en daarnaast denk ik dat dit wel het makkelijkste te combineren is waardoor ik het horloge zo vaak mogelijk kan dragen. En wat ben ik achteraf blij met mijn beslissing!

Violet Hamden

Violet Hamden biedt een grote keuze in de meest prachtige horloges. Waar dit merk voor staat spreekt mij heel erg aan en herinnert mij tegelijkertijd om goed om goed om te gaan met mijn tijd. Violet Hamden staat namelijk voor leven in het hier & nu. Iets wat ik geregeld weleens ‘vergeet’. Ik ben vaak zo druk met alles om me heen, maar ook met dingen die zijn gebeurd, of juist nog moeten komen. Hierdoor geniet ik minder van het moment en ben ik vooral aan het ‘jagen’ en heb ik minder aandacht voor alle mooie dingen om me heen. Zonde! Ik probeer mezelf hier geregeld aan te herinneren, maar het blijft wel lastig.

Violet Hamden Nowness Black Iron Black

Er waren meerdere zwarte horloges, maar mijn oog ging meteen naar het compleet zwarte exemplaar. Ik vind ‘m stoer, tijdloos, en perfect te combineren met zowel zilver, als goud en rosé goud. Dat het horloge helemaal zwart is vind ikzelf juist ontzettend mooi. Enkel de wijzers en de streepjes voor de uren (hebben die dingen een naam?!) zijn donkergrijs van kleur. Anders was het wel erg lastig met klok kijken 😉

Het horloge heeft een diameter van 38 mm waardoor het wat mij betreft een perfect formaat heeft. Niet te groot, en niet te klein. Het smalle mesh bandje geeft het geheel een verfijnde uitstraling, I like it. Vaak kunnen horloges aan mijn smalle polsen nogal lomp lijken, maar dat is bij deze van Violet Hamden totaal niet het geval.

Materiaal kast en bandje : edelstaal
Glas : mineraalglas
Uurwerk : Quartz
Garantie : 2 jaar
Kast diameter : 38mm
Kast dikte : 8mm

Prijs en vekrijgbaarheid

Deze Violet Hamden Nowness Black Iron Black horloge kost € 99,- en is te koop via de site van Violet Hamden of via Brandfield.


Door admin