• 01/07/2022

Schoenen, hier heb je toch nooit genoeg van?! Ik in ieder geval niet, ik heb standaard plek voor een nieuw paar 😉 Omdat het alweer eventjes geleden was – voor mijn doen – plaatste ik een bestelling bij Bent Merkschoenen. En nu voel je ‘m al aankomen… Ik ga deze vandaag uitgebreid laten zien!

Volgens mij is het echt een vrouwen-ding; gek zijn op schoenen. Voor iedere outfit en gelegenheid zou ik wel een ander paar willen.. Stiekem heb ik er ook al best veel in mijn bezit, maar vooral de afgelopen tijd ben ik veel kritischer geworden. Waar ik eerst altijd dacht “hoe meer, hoe beter en dit het liefst zo goedkoop mogelijk” ga ik nu veel vaker voor kwaliteit. Schoenen die wel een tijdje meegaan, maar vooral ook lekker zitten en stevig zijn. Ik heb niet de meest makkelijke voeten (lees: platvoeten) dus ik heb wel echt stevige schoenen nodig. Zeker wanneer ik deze draag naar mijn werk.

Oké, dus laatst was het weer hoog tijd voor een nieuw exemplaar! Dat ik wat mocht uitzoeken bij Bent Merkschoenen kwam dus precies op het juiste moment 🙂

Shoecolate veterschoenen

Ik besloot een keer voor wat anders dan anders te gaan. Geen simpele sneaker, maar een wat ‘nettere’, vlotte veterschoen in een stoere, groene kleur. Vooral de franjes die op de schoen bevestigd zijn vind ik erg leuk en speels. Mocht je ze beu zijn, geen probleem. Ze zitten namelijk niet vast, je ‘schuift’ het over de veters als het ware. Nog een reden waarom ik voor deze Shoecolate veterschoenen ben ik gegaan is de kleur. Ook al heb ik al een paar in deze kleur – oeps – ik vond dit toch een leuke toevoeging aan mijn schoenenfamilie. Het model is lekker vlot, en staat net wat netter dan een paar sneakers.

Deze veterschoenen van Shoecolate zijn van daim leer gemaakt. Misschien stom, maar ik heb daar niet eerder van gehoord. Natuurlijk ging ik daarom wel op onderzoek uit en las op internet het volgende : “Om daim (ledervelour, wildleder) te bekomen wordt de onderkant / achterzijde van de gelooide huid geschuurd. Daim is dus geslepen en fluweelachtig (velour): een “ruwleder”. Het wordt ook wel eens wildleder genoemd, ook wanneer het geen huiden betreft van eland, hert, ree, antilope of andere in het wild levende dieren.

Tommy Hilfiger slippers

Met mijn hoofd zit ik al bij onze vakantie naar Tenerife, en juist daarom vond ik het wel een goed excuus om ook voor een leuk paar slippers te gaan. Al jaren heb ik een paar van Tommy Hilfiger in bezit die nog steeds erg goed zijn, maar na al die tijd leek het me wel een goed plan om deze in te ruilen voor een nieuwer paar. Ik koos voor de donkerblauwe teenslippers van Tommy Hilfiger met een lederen binnenzool. Een goede en stevige slipper waar je wel een poosje mee vooruit kunt. Ze zitten echt heerlijk!

Prijs en verkrijgbaarheid

De shoecolate veterschoenen kosten € 89,95 en de Tommy Hilfiger slippers kosten €44,90. Allebei verkrijgbaar in de webshop van Bent Merkschoenen.

Bij Bent Merkschoenen kun je terecht voor diverse merken kwaliteitsschoenen. Elke schoenenliefhebber kan zijn hart ophalen in deze webshop aangezien er verschillende merken en stijlen te vinden zijn. Niet alleen schoenen, want je kunt hier ook slagen voor een passende handtas. Good to know!