• 01/07/2022

Apotheken. Ik kom er vrijwel nooit, maar laatst maakte ik een uitzondering. Ik bracht namelijk een ‘digitaal bezoekje’ aan online apotheek Viata. Met welke items ik mijn winkelmandje vulde laat ik je vandaag zien 😉

Tegenwoordig kun je werkelijk alles online kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken en je besteld het online. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Zo af en toe vind ik online shoppen heerlijk. Stel je hebt iets nodig en wil de deur niet uit… Binnen een paar minuten heb je een bestelling geplaatst. Het enige wat je hoeft te doen is naar de voordeur te lopen en het pakket aan te nemen. Ideaal.

Zo gaat het dus eigenlijk ook bij Viata. Bij deze online apotheek kun je 24/7 terecht om te shoppen. Of het nu zondagochtend is of midden in de nacht; je kunt altijd eenvoudig winkelen bij Viata. Wat ik zelf een heel groot pluspunt vind is het “voor 19.00 uur besteld, morgen in huis” principe. Kan je soms een hoop stress én tijd besparen!

Bestellen gaat in 5 eenvoudige stappen :

1. Vul je winkelmandje
2. Registreer of log in, bepaal je afleveradres
3. Controleer het overzicht, gegarandeerde levertermijn
4. Betaal
5. Ontvang de bevestiging van je bestelling

Service & gemak

Nu denk je misschien “bij een online apotheek krijg ik helemaal geen advies. Hoe zit dat dan met eventuele vragen”? Ook daar is aan gedacht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een apothekersassistente een berichtje achter te laten of zelfs een chat mee te starten. Zo krijg je toch kundig advies, maar wél met het gemak van online bestellen. Als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn moeder die helaas niet meer zo mobiel is, die kan niet zomaar de deur uit naar de apotheek. Dan is zoiets echt een uitkomst. Of je bent gewoon lui, net als ik 😉 en vind het wel makkelijk om lekker op de bank te blijven liggen.

Mijn bestelling

Nu heb ik zelf een tijdje geleden een bestelling geplaatst bij Viata en dit heb ik als heel prettig ervaren. De site is vrij overzichtelijk waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt. Ik was op zoek naar producten van het merk ‘La Roche Posay’ omdat ik hier hele goede dingen over heb gehoord. Mijn huid is al stukken beter, maar nog steeds heb ik met vlagen een aantal onzuiverheden. Tijd om hier wat aan te doen!

Ik typte in de zoekbalk ‘La Roche Posay’ in liet de site zijn ‘werk’ doen. Binnen no time kreeg ik diverse zoeksuggesties. Ook zag ik meteen diverse categorieën, dit zoekt wel erg prettig. Al snel vond ik waar ik naar op zoek was en niet veel later lagen er diverse items in mijn digitale winkelmandje.

Ik koos voor 2 producten van ‘La Roche Posay’, de ‘Purifying foaming gel’ en een crème voor plaatselijke behandeling van puistjes; ‘Effaclar A.I.’ Ook bestelde ik nog een lippenbalsem, en een setje oordoppen mee. Ik bedoel, een lippenbalsem komt altijd van pas. Ik ben vast niet de enige die in iedere tas/jas/la een lippenbalsem bewaard, toch ;)?! En oordoppen gebruik ik sinds een tijdje tijdens het slapen. Ik heb een periode gehad waarin ik moeilijk in kon slapen. En als je moeilijk in slaapt komt dan hoor je – letterlijk – elk dingetje. Resultaat : nóg langer wakker! Toen heb ik eens van die oordoppen geprobeerd en ik sliep veel fijner. Sindsdien kan ik eindelijk niet meer zonder. Omdat de mijne bijna op waren werd het tijd voor nieuwe.

Mijn mening

Ik ben heel tevreden met de service van Viata. Je kunt makkelijk en snel contact leggen en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Mijn lippenbalsem is helaas niet heelhuids aangekomen bij mij. Hij was in het midden gebroken. Binnen no time ontving ik een nieuwe in huis. Super netjes opgelost! Mocht je om wat voor reden dan ook niet de deur uit willen/kunnen, dan kan ik je Viata aanraden.