• 01/07/2022

Onder het mom van “beter laat dan nooit” show ik jou vandaag mijn nieuwe items die ik heb gekocht of gekregen bij mijn vorige bezoekje aan mijn ouders. Zo’n bezoek gaat altijd gepaard met een shopsessie 😉 as you might know!

Met het Sinterklaas-weekend zijn we met z’n allen bij mijn ouders in Essen op bezoek geweest. Cadeautjes, lekker eten, gezelligheid. De hele mikmak! En uiteraard gingen we nog samen het centrum in 🙂 Vooral nu richting de feestdagen is alles zo gezellig en feestelijk aangekleed. Daardoor kom ik echt in zo’n fijne kerststemming! Deze dag heb ik vastgelegd in een blog die inmiddels al online is gekomen.

Shampoos mocht ik niet meer kopen, daar had ik nog een aardige voorraad van. Conditioner daarentegen geen! En omdat sommige merken echt veel geld schelen besloot ik ze in Duitsland te kopen. Die conditioner van Herbal Essences blijf ik enorm fijn vinden. Mede omdat het geurtje lekker lang blijft hangen en mijn haar hier super zacht van wordt.

Oké, oké. Mijn voorraad douche producten puilde ook letterlijk uit, maar ze hebben zo’n leuke verpakking! En de geur, LOVE! Je snapt dus wel dat ik niet mezelf niet kon beheersen…En mijn eerste KIKO producten ooit! De nagellakjes heb ik inmiddels geprobeerd, ik ben enthousiast! Binnenkort lees je hier een review van.

De blush – die meer op een highlighter lijkt – scoorde ik in de sale. En oeps, ik heb ‘m nog geprobeerd, maar wil  ‘m wel voor jullie reviewen.

Hoe maak je mij gelukkig? Koop een flesje Snow fairy. Hoe maak je mij extreem gelukkig? Koop ook nog 1 grote <3 En daarnaast nog The comforter. Hmm.

All time favourite oog make-up remover van Balea. Deze blijf ik trouw. For ever.

Een nieuw scheermes, tja. Lekker random hé 😉 En daarnaast nog wat nieuwe opzetborstels die wederom goedkoper zijn in Duitsland.

Bovenstaande lakjes stonden op mijn verlanglijstje en heb ik met Sinterklaas gekregen. Ik kan weer even vooruit met nagellakjes denk ik zo 😉

Daarnaast nog een lipstick en blush van KIKO 🙂 Ook deze verschijnen nog in een review!

Last, but not least; mijn parfum van Tommy Hilfiger – Pear Blossom.