• November 27, 2021

Onder het mom van “beter laat dan nooit” show ik jou vandaag mijn nieuwe items die ik heb gekocht of gekregen bij mijn vorige bezoekje aan mijn ouders. Zo’n bezoek gaat altijd gepaard met een shopsessie 😉 as you might know!

newin

Met het Sinterklaas-weekend zijn we met z’n allen bij mijn ouders in Essen op bezoek geweest. Cadeautjes, lekker eten, gezelligheid. De hele mikmak! En uiteraard gingen we nog samen het centrum in 🙂 Vooral nu richting de feestdagen is alles zo gezellig en feestelijk aangekleed. Daardoor kom ik echt in zo’n fijne kerststemming! Deze dag heb ik vastgelegd in een plog die inmiddels al online is gekomen.

Ik heb niet alles gekocht wat je in dit artikel voorbij ziet komen, grotendeels waren het cadeaus. Want ik ben ontzettend verwend dit jaar!

DSC_0894

Shampoos mocht ik niet meer kopen, daar had ik nog een aardige voorraad van. Conditioner daarentegen geen! En omdat sommige merken echt veel geld schelen besloot ik ze in Duitsland te kopen. Die conditioner van Herbal Essences blijf ik enorm fijn vinden. Mede omdat het geurtje lekker lang blijft hangen en mijn haar hier super zacht van wordt.

Oké, oké. Mijn voorraad douche producten puilde ook letterlijk uit, maar deze 2 hebben zo’n leuke verpakking! En de geur, LOVE! Je snapt dus wel dat ik niet mezelf niet kon beheersen…

DSC_0909

Op bovenstaande foto zie je mijn eerste KIKO producten ooit! De nagellakjes heb ik inmiddels geprobeerd, ik ben enthousiast! Binnenkort lees je hier een review van.

De blush – die meer op een highlighter lijkt – scoorde ik in de sale. En oeps, ik heb ‘m nog geprobeerd, maar wil  ‘m wel voor jullie reviewen.

DSC_0910
Dit lakje van P2 kocht ik voor Nicky! Ik had namelijk beloof iets voor d’r mee te nemen, maar pfoe! Welke kleur neem je mee voor iemand die meer dan 400 (!!!) lakjes in huis heeft?! Juist ja, dat viel niet mee haha.

DSC_0920

 

 

 

 

Hoe maak je mij gelukkig? Koop een flesje Snow fairy. Hoe maak je mij extreem gelukkig? Koop ook nog 1 grote <3 En daarnaast nog The comforter. Hmm.

DSC_0911

All time favourite oog make-up remover van Balea. Deze blijf ik trouw. For ever.

DSC_0916

Een nieuw scheermes, tja. Lekker random hé 😉 En daarnaast nog wat nieuwe opzetborstels die wederom goedkoper zijn in Duitsland.

DSC_0927

Bovenstaande lakjes stonden op mijn verlanglijstje en heb ik met Sinterklaas gekregen. Ik kan weer even vooruit met nagellakjes denk ik zo 😉

DSC_0928

Daarnaast nog een lipstick en blush van KIKO 🙂 Ook deze verschijnen nog in een review!

DSC_0930

Last, but not least; mijn parfum van Tommy Hilfiger – Pear Blossom.


Wat vind jij van mijn nieuwe goodies? Waar zou jij een review van willen zien?
Liefs Nina 

Volg Simplynspecial | Bloglovin’InstagramFacebook Twitter |

0