• 04/07/2022

“Een zonnebril review halverwege september”? hoor ik je denken.. Ja hoor, why not! Een goede zonnebril komt ook in de andere seizoenen goed van pas. En laat dit artikel ook een beetje optimistisch bedoeld zijn. In de hoop dat we toch nog een paar zonnige dagen tegemoet gaan 😉

Oh how I love my new sunglasses! Zeker in combinatie met mijn nieuwe hoed vind ik het erg leuk staan. Toen ik de vraag kreeg van Sunglassesshop of ik een zonnebril van Polaroid wilde reviewen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Eindelijk een goede zonnebril, yes! Ik zeg eerlijk, ik een ben een slons. Als de nieuwigheid eraf is ga ik niet – altijd – netjes met mijn spullen om. Mede daarom ben ik ook niet in bezit van dure Ray Ban’s of andere luxe zonnebrillen. Time for some changes! Deze zonnebril beloof ik trouw na gebruik terug te stoppen in de handige brillenkoker. Promise!

Gepolariseerde glazen
 Hoe fijn zo’n bril met gepolariseerde glazen is merk je pas als je er een op hebt. Wat een zicht! Vele malen beter dan met normale glazen. Gepolariseerde glazen zorgen voor een beter kijkcomfort. Minder last van schitteringen, hoger contrast en betere kleurwaarneming. Couldn’t agree more. Het zicht ís echt beter! Bij goedkope brillen wordt je beeld vaak wat donkerder, maar bij deze Polaroid niet. Helder it is. Echt, ik ben laaiend enthousiast. Valt het op hihi?!

Model
Ik koos voor het cat eye model genaamd ‘Havana’ omdat ik weleens wat anders wilde. En ik heb totaal geen spijt. Het is nog wel een beetje wennen, voor mijn gevoel is het geheel wat groot. Maar toch vind ik het zelf wel leuk staan. Ook het ‘printje’ van het montuur vind ik gaaf. Ik twijfelde eerst, maar het is niet overdreven zichtbaar. Jep, ik ben happy! De kleur van de gepolariseerde glazen is grijs 🙂

Sunglassesshop
Deze mooie zonnebril scoor je online in de webshop van Sunglassesshop. Verzenden is gratis en bij mij ook redelijk snel. 2 pluspuntjes! Voor vragen kun je contact opnemen via de mail of telefonisch, ook altijd fijn. Tevens heb je mogelijkheid om je zonnebril te retourneren. Dan wordt online bestellen toch een stukje minder eng hihi.

TIP! Tot en met 14 November kun je met de kortingscode : Fall20 maar liefst 20% korting krijgen op je aankoop.