Geen widgets gevonden in de zijbalk
New in: SlingGrip

Ik heb de SlingGrip een hele tijd geleden bij Beautylab voorbij zien komen. Op dat moment leek het me niet echt nodig, en miste ik ‘m ook niet. Nu kan ik me geen leven meer voorstellen zonder dat ding! Nieuwsgierig?

Sinds een paar maanden ben ik in het bezit van een Samsung S5 en aangezien deze vrij groot is en mijn handjes vrij klein is dit echt een uitkomst. Soms wil ik een selfie maken bijvoorbeeld en lukt dit amper. Of de telefoon valt uit mijn hand – ouch – of ik druk per ongeluk met mijn vinger op het scherm waardoor de camera afsluit. Dit klinkt vast wel herkenbaar toch?! Toen wist ik het zeker : “ik moet en zal een SlingGrip aanschaffen”!

Hoe werkt het:

1. Je reinigt even het oppervlak en maakt deze vetvrij.
2. Verwijder het plakvelletje van de SlingGrip
3. Plaats de SlingGrip en druk deze 30 seconden stevig vast.
4. Et voila! Je kan je telefoon lekker makkelijk bedienen met één hand.

Super fijn, net als de prijs! SlingGrip is al te koop vanaf 6,95 euro. Indien je meer koopt worden ze goedkoper, fijn toch. Ik ben helemaal fan en raad deze zeker aan als je net als mij soms wat onhandig bent met de grote telefoons van tegenwoordig.

 


Door admin